The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: emmablee
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2008-07-14, 12:58 AM
Replies: 3
Views: 2,624
Posted By emmablee
Contexts not working in 1.1

Hello,

OF 1.1 seems not to be recognising my context sets. If I create new actions on my ipod touch (iphones have sold out here) and sync the contexts show up but on my mac all my old actions...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2008-07-11, 02:08 PM
Replies: 3
Views: 2,469
Posted By emmablee
Problem fixed

Thanks Brian,

the one setting I didn't change as I have never used that one before. All seems OK now.

Now if I can ever get the 2.0 upgrade for my Ipod I will be a happy omnifoucuser...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2008-07-11, 02:57 AM
Replies: 3
Views: 2,469
Posted By emmablee
Omnifocus 1.1 - lost all actions

Hello,

I have tried to install OF 1.1 SP three times now and each time I seem to have my projects converted to the new database but none of my actions are visible. It know that I have not...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 04:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.