The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Jasko
Forum: OmniWeb General 2007-11-04, 12:55 PM
Replies: 2
Views: 2,699
Posted By Jasko
Bookmark Icon issues...

Hi. I searched the thread to the best of my ability on this topic and couldn't find anything..... so ya, here I go:

My problem is that in my Bookmarks menu, some sites show the icon that's...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2007-10-13, 11:12 PM
Replies: 6
Views: 3,834
Posted By Jasko
Ah, nevermind. I cleared my history and it's...

Ah, nevermind. I cleared my history and it's still the same :(
Forum: OmniWeb Feature Requests 2007-10-13, 03:55 PM
Replies: 6
Views: 3,834
Posted By Jasko
Hrrm, is it me, or did the developers fix this?

Hrrm, is it me, or did the developers fix this?
Forum: OmniWeb Feature Requests 2007-10-05, 10:33 PM
Replies: 6
Views: 3,834
Posted By Jasko
Yeah, lol. Sorry. It was the only lengthy .gif I...

Yeah, lol. Sorry. It was the only lengthy .gif I could find at the moment. Anyway, it's a great movie! I hope everyone's seen it, and hope they can fix this!
Forum: OmniWeb Feature Requests 2007-10-04, 08:00 AM
Replies: 6
Views: 3,834
Posted By Jasko
.Gif Animation Rendering...

This is just one of the features that annoys me in OW, how when a web site has a .gif image of several frames, OW loads them frame by frame in a non-smooth sequence.

ie:
(if you're using omniweb)...
Forum: OmniWeb General 2007-03-23, 10:32 AM
Replies: 2
Views: 2,378
Posted By Jasko
Yeah it was those colors, and yeah that method...

Yeah it was those colors, and yeah that method worked. I guess I never cleared out my cookies, ever.

Thank you.

please delete thread :)
Forum: OmniWeb General 2007-03-23, 10:03 AM
Replies: 2
Views: 2,378
Posted By Jasko
OmniWeb + Myspace Problem

I know myspace is a horrid site, but even if you hate it I'm sure you use it.

Anyway, my OW/Myspace keeps giving me this error when trying to log into myspace. I never had a problem before. This...
Forum: OmniWeb General 2007-03-15, 12:10 AM
Replies: 12
Views: 5,935
Posted By Jasko
Thought I was the only one checking for updates...

Thought I was the only one checking for updates everyday :)
Forum: OmniWeb General 2007-02-17, 07:51 PM
Replies: 32
Views: 9,102
Posted By Jasko
OW has been crashing on me a lot lately. I've...

OW has been crashing on me a lot lately. I've sent in, literally, like 20 reports in the past week or so.
Forum: OmniWeb General 2007-01-30, 01:39 PM
Replies: 49
Views: 15,981
Posted By Jasko
Anyone have the link to older versions of OW?...

Anyone have the link to older versions of OW? (5.5.1 in particular, or whichever one is the most stable?)

From time and again, if I do things too quickly while a web page is loading, OW will crash...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-12-24, 02:36 AM
Replies: 14
Views: 6,694
Posted By Jasko
I'll just post my bugs here for the newest beta. ...

I'll just post my bugs here for the newest beta.

-Sometimes, when clicking links on sites they don't load at all. It doesn't even attempt to go to the link, just a blank click really.
...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-12-24, 12:55 AM
Replies: 14
Views: 7,151
Posted By Jasko
This problem still occurs for me even in the new...

This problem still occurs for me even in the new beta versions........... anyone else having this problem?
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-12-13, 09:39 AM
Replies: 0
Views: 2,714
Posted By Jasko
Files not uploading...

when uploading files to sites such as fileden.com or snapdrive.net...... they don't go through. i get messages like this in the end:


Check for Temp Directory -> Found
Check for Session Temp...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-12-01, 11:57 AM
Replies: 2
Views: 4,608
Posted By Jasko
Oh damn I didn't even see this option, thanks for...

Oh damn I didn't even see this option, thanks for pointing that out. I guess you can exclude this thread then :)
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-11-30, 10:20 PM
Replies: 2
Views: 4,608
Posted By Jasko
"Find" to search through text boxes as well..

Just as the title says..... Firefox has this feature and it's great for editing lengthy html in text boxes instead of taking it out and putting it on TextEdit to search what you're looking for...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-11-30, 09:00 PM
Replies: 14
Views: 7,151
Posted By Jasko
So I completely uninstalled and reinstalled OW. I...

So I completely uninstalled and reinstalled OW. I forgot I had done that thing in the terminal to satisfy the opening links with target="_blank" or whatever in it to open in a new tab instead of...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-11-30, 08:22 PM
Replies: 0
Views: 2,341
Posted By Jasko
Tables loading messed up.

Some forums I go to either the tables look like they look below, or things are just not lined up. Generally a refresh will take care of this, but I thought I'd note it anway...


...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-11-28, 08:11 AM
Replies: 14
Views: 7,151
Posted By Jasko
Blah, it does it with this version as well....

Blah, it does it with this version as well. Please help!
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-11-28, 01:22 AM
Replies: 14
Views: 7,151
Posted By Jasko
I downgraded to OmniWeb 5.5 (v607).. I'll...

I downgraded to OmniWeb 5.5 (v607)..

I'll test it more tomorrow..... maybe it's just the beta that's acting up with the scrollbar ::crosses fingers::
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-11-27, 08:15 PM
Replies: 14
Views: 7,151
Posted By Jasko
Nope, nothing. Just OW how it came.

Nope, nothing. Just OW how it came.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-11-26, 08:56 AM
Replies: 28
Views: 8,220
Posted By Jasko
Where would I be able to download prior versions...

Where would I be able to download prior versions of OW? (ie: OW Beta2)
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-11-26, 08:52 AM
Replies: 14
Views: 7,151
Posted By Jasko
Hi, first post just to repost this bug. Happens...

Hi, first post just to repost this bug. Happens to me too quite frequently. I'd load a webpage that exceeds the viewing limit and then it loads without a scrollbar. I thus then have to quit OW and...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 07:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.