The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: nevets2
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-12-10, 08:43 PM
Replies: 7
Views: 3,987
Posted By nevets2
Bookmarks disappeared via syncing?

Uh, yup

And I think that I just recently changed my preferences from "do not sync" to Sync with .mac iDisk. (not really knowing what the impact would be and thinking it would mean that my omniweb...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-12-07, 10:45 AM
Replies: 7
Views: 3,987
Posted By nevets2
Bookmarks disappeared

What's really weird is that they didn't just disappear all at one time. Over the span of a few days. Little by little. Like there was a little worm crawling around eating my bookmarks. Any...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-10-25, 12:08 PM
Replies: 3
Views: 3,615
Posted By nevets2
unchecking the two checkboxes did the trick for...

unchecking the two checkboxes did the trick for me, as well - even still using 5.4.4.

Thanks so much.

Steve
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-10-19, 06:06 PM
Replies: 3
Views: 3,615
Posted By nevets2
Find function not working

On any given web page I can select Command f on my Mac and a "find" screen opens.

I type in a word in the "find string" box and click on "next".

OmniWeb NEVER finds that word on the page, even...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 03:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.