The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mrengy
Forum: OmniGraffle General 2014-04-21, 07:46 AM
Replies: 1
Views: 10,657
Posted By mrengy
You can do this in OmniGraffle 5 pro. To insert a...

You can do this in OmniGraffle 5 pro. To insert a row or column, select a cell and go to "edit" > "tables" > "insert row" or "insert column"....
Forum: OmniGraffle General 2013-03-19, 07:55 AM
Replies: 1
Views: 3,736
Posted By mrengy
+1. I am having the same issue.

+1. I am having the same issue.
Forum: OmniGraffle General 2012-08-23, 12:38 PM
Replies: 16
Views: 12,189
Posted By mrengy
I was having this problem of links not opening in...

I was having this problem of links not opening in an exported PDF in Omnigraffle 5.4. Upgrading to 5.4.1 fixed it.
Forum: OmniGraffle General 2012-02-29, 06:05 AM
Replies: 21
Views: 68,622
Posted By mrengy
bug with disappearing lines

Seem like some good changes, but there has been a bug in 5.3 with orthogonal lines disappearing (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?p=107908&mode=linear#post107908) sporadically and...
Forum: OmniGraffle General 2012-02-29, 06:02 AM
Replies: 1
Views: 2,931
Posted By mrengy
+1

Thanks for documenting this. I'm having the same problem on Mac OS 10.6.8 and OmniGraffle Pro 5.3.6.

The bug appeared after I upgraded from OmniGraffle Pro 5.2.x.

There were some significant...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 04:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.