The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Patou
Forum: OmniWeb General 2014-03-08, 12:46 AM
Replies: 126
Views: 93,416
Posted By Patou
Hi there, Since the magnet link has been...

Hi there,

Since the magnet link has been fixed, I thought I asked about another torrent related issues.

Searching in thepiratebay seems broken.

If I search for a single word like "colbert"...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-06-08, 09:18 AM
Replies: 8
Views: 5,807
Posted By Patou
Hello, I would like to know if anyone has an...

Hello,

I would like to know if anyone has an update on the status of this AppleScript bug, as it still doesn't work in SP14. Sorry to bother you if you were already working on it, but I was a...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-27, 02:01 PM
Replies: 8
Views: 5,807
Posted By Patou
I have the same behavior with all my scripts each...

I have the same behavior with all my scripts each time they call the "front browser".

e.g. if I have a script with:

set mainBrowser to front browser

when I run it I get an error message...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-27, 10:18 AM
Replies: 21
Views: 10,677
Posted By Patou
Same thing here in sp6 and now sp7.

Same thing here in sp6 and now sp7.
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 03:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.