The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Mr.EMan
Forum: OmniWeb General 2014-05-11, 03:18 PM
Replies: 126
Views: 94,875
Posted By Mr.EMan
Thanks! Fixed in r209437.

Thanks! Fixed in r209437.
Forum: OmniWeb General 2014-05-07, 07:45 PM
Replies: 126
Views: 94,875
Posted By Mr.EMan
Rendering

Most of the recent builds in the last couple of weeks seems to have de-volved for me. Rendering certain sites are just a mess. Examples for me include:

http://www.accuweather.com/

as well as...
Forum: OmniWeb General 2014-03-24, 04:04 AM
Replies: 126
Views: 94,875
Posted By Mr.EMan
Proxy

I still can't get on proxies using the current beta OmniWeb. That last version that worked for me was r199736.
Forum: OmniWeb General 2013-12-19, 04:10 AM
Replies: 126
Views: 94,875
Posted By Mr.EMan
Proxies

I canít connect using proxies at work. The last version that I can use for proxies is r199736. All I get are blank windows until they time out. I still seem to get this problem with r200940.
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 04:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.