The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: sgmiller
Forum: OmniGraffle General 2014-02-08, 05:22 AM
Replies: 0
Views: 2,541
Posted By sgmiller
Error while printing

Whenever I try to print to a PDF, I get an "error while printing" message and the operation hangs. I know I can Export to a PDF but I want to print directly to some of my apps. I just switched to 6.0...
Forum: OmniFocus Syncing 2012-08-09, 07:46 AM
Replies: 24
Views: 17,946
Posted By sgmiller
Having Same Problem

I am long time user of OF Mac and since switching to Mountain Lion, I am being asked repeatedly to enter my OmniSyc credentials which has never happened before. Deleting the Keychain entry and...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2012-01-23, 03:46 AM
Replies: 2
Views: 4,633
Posted By sgmiller
Where are the OF automator actions?

Are there supposed to be any because they are not in my library.
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2010-05-08, 09:00 AM
Replies: 4
Views: 2,807
Posted By sgmiller
That was it....I created a new mail account just...

That was it....I created a new mail account just for receiving links sent from my Iphone and changed the OF rule so it would proc on all mail received to that account. The messages weren't being...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2010-05-08, 05:54 AM
Replies: 4
Views: 2,807
Posted By sgmiller
It does seem to be Apple Mail

I guess it must be Mail because it won't process any rules for the subject line.

Any ideas while we are on the subject (I have never had it working). Could it have something to do with email...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2010-05-06, 09:19 AM
Replies: 4
Views: 2,807
Posted By sgmiller
Email rule won't process

The Apple email rule for creating new tasks from incoming messages is not processing although all my other three rules are processing correctly. The rule will process if it use the Message|Apply...
Forum: OmniWeb General 2007-03-29, 03:30 PM
Replies: 3
Views: 3,328
Posted By sgmiller
Got it!

Good example of only finding what you think you are looking for. I only was looking at the browser scroll bar and never thought to look at the scroll bar which is, well, right next to where I am...
Forum: OmniWeb General 2007-03-29, 12:23 AM
Replies: 3
Views: 3,328
Posted By sgmiller
Where is "Zoomed Text Editor"

Maybe I am missing something, but the help file says something about a "+" sign appearing at the top of the scroll bar when viewing a web form. I am now writing in this web form but I don't see the...
Forum: OmniWeb General 2007-03-28, 02:15 PM
Replies: 47
Views: 16,556
Posted By sgmiller
For the record

I just tried loading DIGG and compared the loading time to both FF and Safari. While this isn't exactly scientific, maybe OW was a tad slower but certainly not enough to flip out about. ost of the...
Forum: OmniWeb General 2007-03-27, 07:31 AM
Replies: 1
Views: 3,213
Posted By sgmiller
Never mind

Seems to be related to some code I was trying to add. Its working normally now.:)
Forum: OmniWeb General 2007-03-27, 05:13 AM
Replies: 1
Views: 3,502
Posted By sgmiller
When OW saves webarchives, they save with the...

When OW saves webarchives, they save with the .webarchive extension shown by default. Is there a way to change this?
Forum: OmniWeb General 2007-03-27, 04:15 AM
Replies: 1
Views: 3,213
Posted By sgmiller
Strange webarchive behavior?

I am new to OW and I just saved a couple of pages as webarchives. When I then opened those web archives with Safari, an extra file was downloaded each time. The file is a Zero byte file and it seems...
Forum: OmniWeb General 2007-03-26, 04:52 PM
Replies: 3
Views: 3,177
Posted By sgmiller
Better now

I forgot I had speech recognition on. I turned it off and its much better now (50mb).

Yes, its normal with browsers but not after one minute and only one page having been loaded! Anyway, I fixed...
Forum: OmniWeb General 2007-03-26, 04:45 PM
Replies: 3
Views: 3,177
Posted By sgmiller
Ram Hog?

I am new to OW and am playing with it now. Its only been open for a short while and its using almost 200mb of RAM. Is this normal? Thats even worse than Safari and I only have one window and one tab...
Forum: OmniWeb General 2007-03-26, 04:14 PM
Replies: 7
Views: 4,599
Posted By sgmiller
Great minds

Great minds think alike!

Thanks anyway.:)
Forum: OmniWeb General 2007-03-26, 03:52 PM
Replies: 7
Views: 4,599
Posted By sgmiller
Talking to myself

Having a nice chat with myself here. Anyway, I solved the problem by going to Google Advanced Search and adding a search shortcut using the Search By Phrase box. Works like a charm!

Thank you me...
Forum: OmniWeb General 2007-03-26, 03:41 PM
Replies: 7
Views: 4,599
Posted By sgmiller
Never never mind

Still..any way to auto add quotation marks?
Forum: OmniWeb General 2007-03-26, 03:39 PM
Replies: 7
Views: 4,599
Posted By sgmiller
Never mind

Just found this on an old post. I should learn to search before posting!

"You could also use Command-Shift-F. This will move highlighted text into the toolbar search field, from there you can...
Forum: OmniWeb General 2007-03-26, 03:36 PM
Replies: 7
Views: 4,599
Posted By sgmiller
Context Menu Google search?

I am completely new to OW and so far so good, but one question- is there any way to search Google in OW by means of a context menu search? I sometimes do dozens of such searches in a day by...
Showing results 1 to 19 of 19

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 05:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.