The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: michele
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-01-08, 01:38 AM
Replies: 3
Views: 3,098
Posted By michele
I'm experiencing the same issue and I can confirm...

I'm experiencing the same issue and I can confirm it's REALLY annoying...
Forum: OmniWeb General 2006-11-27, 01:32 PM
Replies: 10
Views: 8,495
Posted By michele
Am I the only one feeling a bit let down by OW? ...

Am I the only one feeling a bit let down by OW?

I do love the browser and keep using it, but I find myself having to relaunch it two or three times a day. When Gmail's open it becomes terribly...
Forum: OmniWeb General 2006-10-24, 04:28 AM
Replies: 26
Views: 15,337
Posted By michele
I must say the same is happening to me: I reboot...

I must say the same is happening to me: I reboot my PB every once in a while (usually once or twice a month) and after a couple of days OW starts to eat up resources, then becomes unresponsive and...
Forum: OmniWeb General 2006-08-30, 09:25 AM
Replies: 1
Views: 2,817
Posted By michele
[bug] Text area key shortcut

If I'm writing something in a text area and press cmd-(up arrow key) it moves to the previous tab instead of going at the first line of what I'm writing.

Is it the expected behaviour?
Forum: OmniWeb General 2006-08-29, 10:53 AM
Replies: 15
Views: 4,968
Posted By michele
I have a 15" 1GHz PB and OW quickly reaches 280MB...

I have a 15" 1GHz PB and OW quickly reaches 280MB of RAM, though no CPU hogging.
The only two annoying things are it takes 1-2 seconds to open a new tab and about 1 second from when I start typing...
Forum: OmniWeb General 2006-08-27, 12:42 PM
Replies: 7
Views: 3,756
Posted By michele
The worst thing is almost every Rails website...

The worst thing is almost every Rails website using AJAX calls is not working with OW ATM, and as it seems a Prototype-related issue, other websites might be affected, too.

I hope they'll release...
Forum: OmniWeb General 2006-08-02, 04:26 AM
Replies: 11
Views: 6,493
Posted By michele
So no 5.5 for me either. :(

So no 5.5 for me either. :(
Forum: OmniWeb General 2006-07-22, 12:05 AM
Replies: 11
Views: 6,493
Posted By michele
Everything seems to work fine with recent...

Everything seems to work fine with recent versions of WebKit.
Forum: OmniWeb General 2006-07-13, 10:48 AM
Replies: 11
Views: 6,493
Posted By michele
OmniWeb not working with Mongrel

I'm working on a couple of Ruby on Rails apps and using Mongrel to deploy them.
While testing out OW 5.5, I've noticed AJAX support seems broken with Mongrel, which is giving me this error: "Invalid...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 06:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.