The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 25 of 50
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: teorema67
Forum: OmniWeb Feature Requests 2014-02-14, 10:39 PM
Replies: 3
Views: 7,585
Posted By teorema67
I'd like to ask again: Is there a way to sync...

I'd like to ask again: Is there a way to sync Omniweb bookmarks with iCloud (Safari, Safari for iOS)?
Forum: OmniWeb Feature Requests 2013-11-27, 08:10 PM
Replies: 3
Views: 7,585
Posted By teorema67
Anybody? Is there a way to sync my Safari...

Anybody? Is there a way to sync my Safari bookmarks of my iPhone with Omniweb bookmarks on my Mac through iCloud?
Forum: OmniWeb Feature Requests 2013-10-31, 10:43 PM
Replies: 3
Views: 7,585
Posted By teorema67
Bookmarks sync with Safari

Hello,

is it possible or would it be possible in the future to sync Omniweb and Safari (and iOS) bookmarks? Do they use the same format? Where are Safari bookmarks stored in iCloud?

Thanks!...
Forum: OmniPlan General 2012-04-30, 05:35 AM
Replies: 5
Views: 3,305
Posted By teorema67
... and set it in the right temporal order:

... and set it in the right temporal order:
Forum: OmniPlan General 2012-04-30, 05:34 AM
Replies: 5
Views: 3,305
Posted By teorema67
... I can change the "waiting" process to...

... I can change the "waiting" process to hammock:
Forum: OmniPlan General 2012-04-30, 05:33 AM
Replies: 5
Views: 3,305
Posted By teorema67
I could solve this by placing the future hammock...

I could solve this by placing the future hammock task at the end. Now the finish-to-start connections shows like this:
Forum: OmniPlan General 2012-04-30, 05:30 AM
Replies: 5
Views: 3,305
Posted By teorema67
The problem is the finish-to-start dependency...

The problem is the finish-to-start dependency when the future hammock task is placed in temporal order:
Forum: OmniWeb General 2011-04-24, 03:32 AM
Replies: 0
Views: 2,960
Posted By teorema67
Bookmark moving bug solved?

When I did move bookmarks in the bookmarks window to another position, the bookmarks were always doubled and I had to delete the original bookmark from its original position. Since revision 148080...
Forum: OmniWeb General 2009-03-01, 12:23 AM
Replies: 64
Views: 66,882
Posted By teorema67
Hello I'll keep OW 5.9.x. It's still the...

Hello

I'll keep OW 5.9.x. It's still the best Mac browser.

PLEASE continue OW. I'll pay 30 dollars ore more for it. Or sell it to Apple as substitute for Safari >:-]

THANKS
Forum: OmniWeb Bug Reports 2008-07-27, 10:55 PM
Replies: 16
Views: 10,744
Posted By teorema67
The culprit is Apple, not OmniWeb. My...

The culprit is Apple, not OmniWeb.

My impression is that Apple intends to exclude the other WebKit based browser.

But OmniWeb is able to show the me.com pages correctly!! There is no technical...
Forum: OmniWeb General 2007-01-31, 11:30 AM
Replies: 5
Views: 3,316
Posted By teorema67
Yep, same here.

Yep, same here.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-12-09, 12:03 AM
Replies: 7
Views: 3,655
Posted By teorema67
Yes, no more problems of these with beta 2 :-)

Yes, no more problems of these with beta 2 :-)
Forum: OmniWeb General 2006-12-09, 12:01 AM
Replies: 10
Views: 5,751
Posted By teorema67
Any Flash animation running?

Any Flash animation running?
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-12-06, 07:53 AM
Replies: 7
Views: 3,655
Posted By teorema67
The problem is site-dependent. Don't know if it's...

The problem is site-dependent. Don't know if it's casual that I noticed it after installing OW 5.5.2b1.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-12-05, 02:56 AM
Replies: 7
Views: 3,655
Posted By teorema67
Now it works again. I had to relaunch OmniWeb 2...

Now it works again. I had to relaunch OmniWeb 2 or 3 times and now it's OK :confused:

:)
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-12-05, 02:51 AM
Replies: 7
Views: 3,655
Posted By teorema67
Links not in a new inactive tab (5.5.2 beta1)

Cmd-click or Shift-Cmd-click on a link opens the link in a new tab and selects it. I cannot open a link in a background tab as in v5.5.1 any more. I tested several options in the Tab&Windows Prefs.
Forum: OmniWeb General 2006-10-28, 09:54 AM
Replies: 17
Views: 6,154
Posted By teorema67
>> This release is still under development. Your...

>> This release is still under development. Your feedback will help us improve the software, and we apologize if it crashes or misbehaves. <<

Can't believe it :) OW betas are the most stable apps...
Forum: OmniWeb General 2006-09-07, 10:57 AM
Replies: 6
Views: 2,740
Posted By teorema67
Me too. OmniWeb is one of the major reasons for...

Me too. OmniWeb is one of the major reasons for me to not switch to Windows :)
Forum: OmniWeb General 2006-08-31, 11:22 AM
Replies: 19
Views: 5,406
Posted By teorema67
YES, it's great :cool:

YES, it's great :cool:
Forum: OmniWeb General 2006-08-31, 11:12 AM
Replies: 6
Views: 3,331
Posted By teorema67
And my ...nice... "workaround"??? :p BTW:...

And my ...nice... "workaround"??? :p

BTW: Here the problem did happen once with beta4, no more with rc1.
Forum: OmniWeb General 2006-08-25, 11:28 PM
Replies: 6
Views: 3,331
Posted By teorema67
Me too. Since the preferences were modified,...

Me too. Since the preferences were modified, maybe it's a 1 time problem :rolleyes:
Forum: OmniWeb General 2006-08-25, 12:20 PM
Replies: 6
Views: 3,331
Posted By teorema67
Click "Reset" on the broken "Autofill" pref tab....

Click "Reset" on the broken "Autofill" pref tab. Then quit and relaunch OmniWeb. Now it should work regularly, my 5.5b4 does so :)
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-07, 12:56 AM
Replies: 0
Views: 3,684
Posted By teorema67
Searcht started from the toolbar's search field: page loading hangs

I've repeatedly tested sp9 vs sp7: My impression is, that the results appear nearly instantly in sp7 and that in sp9 the loading of the requested pages (Google, MacUpdate, Versiontracker...)...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-06, 12:12 PM
Replies: 26
Views: 13,129
Posted By teorema67
Here OW 5.5 sp9 w/o crash :)

Here OW 5.5 sp9 w/o crash :)
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-06, 04:02 AM
Replies: 3
Views: 3,813
Posted By teorema67
I can navigate this site w/o problems (sp9)....

I can navigate this site w/o problems (sp9). Tested with popup blocking "always", "only when not requested" and "never".
Showing results 1 to 25 of 50

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 11:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.