The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: BadExec
Forum: OmniFocus for iPhone 2013-07-29, 01:28 PM
Replies: 15
Views: 6,382
Posted By BadExec
Got it working, here is how...

I was able to get it working by doing the following:

1. Archive old items
2. Backup database on MAC
3. Compact Database and replacing sever version with backup
4. manually move database to iPad...
Forum: OmniFocus for iPad 2013-07-29, 01:18 PM
Replies: 7
Views: 7,960
Posted By BadExec
This was great, thank you! It was the only way...

This was great, thank you! It was the only way to get OmniFocus for iPad syncing again under iOS 7 Beta.

For others searching for this solution, here is exactly what I did:

(this is ALL on the...
Forum: OmniFocus for iPhone 2013-07-17, 10:44 AM
Replies: 15
Views: 6,382
Posted By BadExec
Well, I tried all of thew advice on this thread...

Well, I tried all of thew advice on this thread and now OF launches without an error, but never sync's over any data.

I checked all of my sync settings and everything is correct. I even...
Forum: OmniFocus for iPhone 2013-06-11, 10:43 AM
Replies: 15
Views: 6,382
Posted By BadExec
Just FYI: OF for iPhone breaks with iOS7 beta

Just thought I'd let you fine folks know that in testing iOS 7 beta, that OF for iPhone is not working properly. Specifically, pulling in sync'd data from OmniSync fails leaving the app empty...
Forum: OmniFocus Syncing 2012-09-24, 11:12 AM
Replies: 24
Views: 16,604
Posted By BadExec
Same issue

I have the exact same issue:

Running OF 1.10.3 on OSX 10.8.2 on a latest gen MacBook Air.

This is the first time I have tried to use OF since upgrading to 10.8.2 from 10.8.1. I get the same...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2012-07-30, 02:54 PM
Replies: 6
Views: 5,975
Posted By BadExec
Same issue

I get the same issue, I have tried the workaround but still get this every time I use the clip-o-tron from Mac Mail.

Once I hit cancel on the error, I do get text in the action but the email title...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2011-08-04, 09:01 PM
Replies: 8
Views: 9,324
Posted By BadExec
Brian, thank you! You are awesome. I tried a few...

Brian, thank you! You are awesome. I tried a few different shortcuts, but no luck. Seems like no matter what you do the clipper won't work from the conversation view in Mail.app 5.0.

I emailed...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2011-07-25, 12:28 PM
Replies: 8
Views: 9,324
Posted By BadExec
Clipping in Mac Mail (Lion 10.7 / OF 1.92)

Seems that clipping behavior has gone all screwy in Lion.

At first the clipping didn't work at all. I uninstalled the clipper and then reinstalled it several times. I finally did get it to work,...
Forum: OmniGraffle for iPad 2010-04-03, 08:04 PM
Replies: 37
Views: 44,862
Posted By BadExec
can you explain how to do that?

can you explain how to do that?
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 06:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.