The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mat catastrophe
Forum: OmniWeb General 2007-07-06, 03:25 PM
Replies: 1
Views: 3,177
Posted By mat catastrophe
try... defaults write com.omnigroup.OmniWeb5...

try...

defaults write com.omnigroup.OmniWeb5 OWOpenNewFramesInTabs -bool false
Forum: OmniWeb General 2006-07-11, 06:01 AM
Replies: 1
Views: 3,749
Posted By mat catastrophe
Issues with loading and using Custom CSS

Hullo all...

I'm having trouble with using the Custom CSS feature in OW 5.5; perhaps someone could clue me in on it?

I'm a regular at the Ars Technica (http://episteme.arstechnica.com/) forums,...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-04-22, 03:12 AM
Replies: 12
Views: 9,574
Posted By mat catastrophe
From the SP 5 notes... I can now die a...

From the SP 5 notes...



I can now die a happy man.
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-04-17, 11:04 AM
Replies: 12
Views: 9,574
Posted By mat catastrophe
I'll second that request. It's the only thing...

I'll second that request. It's the only thing that I wish for in OmniWeb now. After that, I'll be happy.
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 04:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.