The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jpbarr
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-03-18, 02:32 PM
Replies: 2
Views: 2,955
Posted By jpbarr
That did the trick

That worked. Thanks a ton.

As to what caused it, all I can tell you is that I was running OF and got a notice that 1.6 was available. I installed it and the background started doing its thing.
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-03-18, 12:31 PM
Replies: 2
Views: 2,955
Posted By jpbarr
Odd behavior in 1.6

Ever since I upgraded to 1.6, the background of the sidebar in context mode has become transparent. It only happens in context mode, not in planning mode. It looks kinda cool, but it makes it very...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2008-11-14, 05:11 PM
Replies: 6
Views: 4,081
Posted By jpbarr
Found a work-around

Thanks for the help everyone.

Brian- I did recently turn on syncing (just bought OF for the iPhone), and I'm not sure how long I waited between deleting and checking the package, but I'm way too...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2008-11-10, 06:30 PM
Replies: 6
Views: 4,081
Posted By jpbarr
Problem deleting attachments

I'm in the habit of attaching emails to omnifocus with the clipping function from mail.app. It sends the whole message plus attachments. So now, my database is up to 24 megs.

I looked at the...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.