The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: suzstephens
Forum: OmniWeb General 2008-05-04, 08:05 PM
Replies: 14
Views: 6,237
Posted By suzstephens
OK, got it. Thanks folks!

OK, got it. Thanks folks!
Forum: OmniWeb General 2008-05-04, 01:39 PM
Replies: 14
Views: 6,237
Posted By suzstephens
Forrest, are we talking about the same version of...

Forrest, are we talking about the same version of OmniWeb -- v5.7? I don't see any "Other" under either Application or Site Preferences. I've browsed through all the preferences several times and...
Forum: OmniWeb General 2008-05-04, 09:55 AM
Replies: 14
Views: 6,237
Posted By suzstephens
How to emulate IE?

I downloaded Omniweb after reading that it could be used to log into the back offices of sites such as MLS Board listings sites that only allow access vis Internet Explorer/Windows. I can't figure...
Forum: OmniWeb General 2008-05-04, 09:51 AM
Replies: 1
Views: 4,377
Posted By suzstephens
Images not loading

In my preferences I have checked images and background images to load automatically. However, on the first two sites that I've visited, only the background image on the second site loaded...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 12:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.