The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 25 of 81
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: jwthomas
Forum: OmniWeb General 2014-03-27, 10:09 PM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
Just noting for the record that I havenít had any...

Just noting for the record that I havenít had any crashes at all for several weeks. I donít know what the updates during that period have been correcting but everything seems fine except for the...
Forum: OmniWeb General 2014-02-01, 02:24 PM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
Well, everything so far has eventually crashed,...

Well, everything so far has eventually crashed, but itís certainly more stable
than it was at the outset. The most recent release v. 203131 wonít even open for me so thereís still a ways to go. I...
Forum: OmniWeb General 2013-12-26, 06:29 AM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
Gmail works fine for me on 1109. Only very...

Gmail works fine for me on 1109. Only very occasional crashes now.
Still no plugins visible but everything works as if they are functional.
I donít know what Kenís plans are for further...
Forum: OmniWeb General 2013-12-13, 09:17 PM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
Toolbar Icons!

Iíve progressed to v.200864 with few problems and now find new (really *newish*) toolbar icons, prettily colored, mostly variations of the originals and not all new or all colored but quite a...
Forum: OmniWeb General 2013-12-12, 02:10 PM
Replies: 25
Views: 10,799
Posted By jwthomas
I’m having good luck with the latest build,...

I’m having good luck with the latest build, 200517. No crashes on my favorite sites, embedded videos play with no problems. GMail has glitches but you can lessen them considerably by switching to...
Forum: OmniWeb General 2013-12-11, 09:00 PM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
All of the sites I tested flash on worked fine...

All of the sites I tested flash on worked fine until I opened the Al Jazeera site to test its videos and it crashed upon opening: OG #1006361.
Forum: OmniWeb General 2013-12-11, 07:55 PM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
Itís working for me too on all my most visited...

Itís working for me too on all my most visited sites. Iíve refrained from opening any videos just in case, but other links seem to work without a problem. Still need to do something about those...
Forum: OmniWeb General 2013-12-11, 02:12 PM
Replies: 25
Views: 10,799
Posted By jwthomas
200415 didn't crash on opening for me, but it...

200415 didn't crash on opening for me, but it still crashes at random when clicking links to random sites. My crash reports: OG #1006200 and OG #1006202. The problem now is that there are no longer...
Forum: OmniWeb General 2013-12-11, 11:30 AM
Replies: 25
Views: 10,799
Posted By jwthomas
There’s no 200411 in the builds. Did you mean...

There’s no 200411 in the builds. Did you mean 410 or 415?
Forum: OmniWeb General 2013-12-11, 11:17 AM
Replies: 25
Views: 10,799
Posted By jwthomas
Hereís what I retrieved from the last session: ...

Hereís what I retrieved from the last session:

2013-12-11 12:06:24 OSULastRunStartInterval default is non-nil; unless you forcibly killed the app and restarted it it should be nil at launch time.
Forum: OmniWeb General 2013-12-11, 08:05 AM
Replies: 25
Views: 10,799
Posted By jwthomas
Well, OW didn't crash but it wouldn't reload, and...

Well, OW didn't crash but it wouldn't reload, and clicking bookmarked links resulted in the correct address in the address bar but no loads of the actual sites. I flushed the cache and checked all...
Forum: OmniWeb General 2013-12-10, 06:30 AM
Replies: 25
Views: 10,799
Posted By jwthomas
I'm afraid not. I tried it and it crashed again...

I'm afraid not. I tried it and it crashed again on the NYT site. OG #1005185 sent by e-mail. I didn't try the subsequent build, just 200290. BTW, I noticed the time date on those two builds. ...
Forum: OmniWeb General 2013-12-09, 02:18 PM
Replies: 25
Views: 10,799
Posted By jwthomas
Today's Revision 200205 crashed immediately upon...

Today's Revision 200205 crashed immediately upon accessing NY Times web page. OG #1004815 sent via e-mail.
Forum: OmniWeb General 2013-12-09, 12:01 PM
Replies: 2
Views: 4,643
Posted By jwthomas
I can't imagine anything more useless than a Do...

I can't imagine anything more useless than a Do Not Track Me extension. It's a *request*, not a blocker. How many trackers do you think would honor that request? Use the Style Sheet option in the...
Forum: OmniWeb General 2013-12-08, 06:08 PM
Replies: 25
Views: 10,799
Posted By jwthomas
Crashed again on Washington Post home page: OG...

Crashed again on Washington Post home page: OG #1004231 Error report sent via e-mail.
Forum: OmniWeb General 2013-12-08, 05:49 PM
Replies: 25
Views: 10,799
Posted By jwthomas
I just checked and it crashed again on the same...

I just checked and it crashed again on the same location - the NY Times home page. This second time, about ten minutes after accessing the site, I had clicked on a video in order to open it . The...
Forum: OmniWeb General 2013-12-08, 02:51 PM
Replies: 25
Views: 10,799
Posted By jwthomas
Latest build 200169 crashed on opening.

Latest build 200169 crashed on opening.
Forum: OmniWeb General 2013-12-06, 05:31 PM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
I checked these sites using v. 200072 and can...

I checked these sites using v. 200072 and can confirm superhancpetram’s post.
Forum: OmniWeb General 2013-12-05, 09:56 AM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
Yes, actually they are. I see that yesterday I...

Yes, actually they are. I see that yesterday I was confused about how to get back to the Global Site Preferences after accessing the first one. They seem all right now.



There are no plugins...
Forum: OmniWeb General 2013-12-04, 09:32 PM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
Getting Better All The Time

Yesterdayís build, 199837, includes fully working video in both image and audio. Still no ability to set Global Preferences but setting preferences for individual sites is still working. Iíd say...
Forum: OmniWeb General 2013-11-12, 02:52 PM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
Itís Getting There

As of todayís build 198576 OW 6 development has progressed to the point that
clicking on videos, embedded or at the original source, doesnít crash OW. It appears that videos whose source is Vimeo...
Forum: OmniWeb General 2013-11-04, 03:28 PM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
Not sure what ďdoesnít work at allĒ means but I...

Not sure what ďdoesnít work at allĒ means but I was able to bring up the home pages of all of them without signing in (I donít have accounts) using build #197948 on Mavericks. I donít doubt that...
Forum: OmniWeb General 2013-11-03, 08:57 PM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
I have the same problem, made the same tests with...

I have the same problem, made the same tests with no results. Ken's pretty busy now I assume so we can only wait till his next break.
Forum: OmniWeb General 2013-11-01, 04:39 PM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
Thanks, Ken: that seems to have been the problem....

Thanks, Ken: that seems to have been the problem. Changing
“Confirm before allowing access” to “Allow all applications to access this item” in Access Control got Keychain working again
Forum: OmniWeb General 2013-11-01, 06:29 AM
Replies: 126
Views: 74,810
Posted By jwthomas
Thanks for your reply, Uli. I downloaded build...

Thanks for your reply, Uli. I downloaded build 197882 which is the latest, and I'm running it on a mid 2012 Macbook Pro with OS 10.9.
Showing results 1 to 25 of 81

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 09:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.