The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Pete P
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2011-01-27, 05:30 AM
Replies: 36
Views: 43,682
Posted By Pete P
HTML messages with script

I got version 4 of the script to work.

It works well with text only messages, but with HTML messages I just see the code.

Has anyone else had experience with this?
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2008-03-12, 05:34 PM
Replies: 14
Views: 6,535
Posted By Pete P
I'm definitely out of my league here, but as I...

I'm definitely out of my league here, but as I understand it, whenever we write an email in any program, the email program writes a message ID that is unique. Different vendors generate this in a...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2008-03-11, 07:33 PM
Replies: 14
Views: 6,535
Posted By Pete P
Here's what (with the help of smarter, more...

Here's what (with the help of smarter, more technical people than me) I think is going on - This is the message I forwarded to Omni.

There is a definite, repeatable problem with clippings from...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2008-03-11, 07:21 PM
Replies: 8
Views: 4,807
Posted By Pete P
I too have been using the beta for several months...

I too have been using the beta for several months with no problem.

In my case I'm simply using it to add keywords to tag mail messages - so nothing too fancy.
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2008-03-09, 01:36 PM
Replies: 14
Views: 6,535
Posted By Pete P
Toadling - Thanks for the reply - that...

Toadling - Thanks for the reply -

that works for me as well.

It doesn't work when using the clippings shortcut and the Mail Clip-O-Tron 3000, where it automatically copies the message into the...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2008-03-09, 08:32 AM
Replies: 14
Views: 6,535
Posted By Pete P
Link-back to "Original Mesage" in Mail now broken?

Does anyone have this working successfully?

My clipping service out of the Mail list works fine. What now doesn't work is the ability to click the "Original Message" link and have it open the mail...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2007-11-08, 06:17 PM
Replies: 3
Views: 3,157
Posted By Pete P
With Tiger, which MailTags version to run??

I'm confused.
When you click "Add Mail Rule to OmniFocus Actions" it says MailTags 2.2b6a or later is needed.
But -- on the MailTags site the current download is 2.2b5 and it says the new release...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2007-11-06, 05:31 AM
Replies: 14
Views: 6,215
Posted By Pete P
Can you clarify what version of MailTags and OS?

Krur,
I too have been having success. I am currently running MailTags 2.1.1 and still on 10.4 (I'll let others debug Leopard). Does the new beta of MailTags add functionality?
I've read some things...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 11:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.