The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Brake6
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2012-01-17, 11:07 PM
Replies: 3
Views: 4,713
Posted By Brake6
Many thanks for this :=) Have been looking a...

Many thanks for this :=)
Have been looking a lot to have actions sorted by start date.

// magnus
Forum: OmniWeb Bug Reports 2009-10-19, 08:58 PM
Replies: 2
Views: 2,563
Posted By Brake6
Troy, For some reason the problem is gone! ...

Troy,

For some reason the problem is gone!

I opened and quieted OW at least 10 times – and every time I had the same problem. But now it seems to work alright.

Sorry for the fuzz.

--Magnus
Forum: OmniWeb Bug Reports 2009-10-16, 10:34 PM
Replies: 2
Views: 2,563
Posted By Brake6
Can't quit the sneaky peek

Hi

With the two latest SP (5.10.1 and 5.10.2) I can no longer quit OW. The word "OmniWeb" in the menu gets highlighted, but nothing more happen.

Regards Magnus
Forum: OmniWeb Bug Reports 2008-11-11, 09:30 AM
Replies: 17
Views: 13,375
Posted By Brake6
Thanks gscott3 :) Deleting the cookies made...

Thanks gscott3 :)

Deleting the cookies made the day.

Regards, Magnus
Forum: OmniWeb Bug Reports 2008-11-08, 12:49 AM
Replies: 17
Views: 13,375
Posted By Brake6
I'm maybe a little late… But is there any...

I'm maybe a little late… But is there any solution on this problem?

I got the error here: www.svd.se
The site works fine in Safari, Firefox and iCab. Tried a restart with no luck.

Regards,...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2008-09-30, 11:37 AM
Replies: 44
Views: 14,655
Posted By Brake6
Although I want all the nice thing the good...

Although I want all the nice thing the good people above have suggested – I'm a modest person, ;) so I have only one "must have": Syncing.

Please (on my knees). Please.

Magnus
Forum: OmniWeb General 2008-09-27, 11:47 PM
Replies: 5
Views: 4,014
Posted By Brake6
Great! Now I only hopes that 5.9 never leaves...

Great!
Now I only hopes that 5.9 never leaves the Omni office ;) I want you to skip that and go straight to 6.0 :=)

I have only two wishes (demands?) for v6:
- Error-free syncing to .Mac
- An...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2008-06-21, 10:01 PM
Replies: 16
Views: 6,991
Posted By Brake6
Thanks sangheeta ! Worked for me too. :) ...

Thanks sangheeta ! Worked for me too. :)

Magnus
Forum: OmniWeb Bug Reports 2008-06-20, 10:23 AM
Replies: 16
Views: 6,991
Posted By Brake6
For me 1Password in not working. In the...

For me 1Password in not working.

In the toolbar where the button should be is a empty space. And in 1Password's prefs is a browser named "Fluid" (with a OmniWeb-like icon).

Regards, Magnus
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-12-15, 07:51 AM
Replies: 3
Views: 2,891
Posted By Brake6
Same here for me. And don't know where I have...

Same here for me.
And don't know where I have my registration number… :(

-Magnus
Forum: OmniWeb General 2007-10-15, 05:34 AM
Replies: 3
Views: 4,366
Posted By Brake6
Welcome. :) 1. Yes. Activate it under "Edit" -...

Welcome. :)
1. Yes. Activate it under "Edit" - "Spelling" - "Check spelling as you type"
2. Don't know if you can watch IGN's videos in a browser window. I always right-click on the link...
Forum: OmniWeb General 2007-09-14, 04:01 AM
Replies: 30
Views: 11,145
Posted By Brake6
Nice work! The new build is much faster opening...

Nice work! The new build is much faster opening the window.

//magnus
Forum: OmniWeb General 2007-08-28, 06:44 PM
Replies: 30
Views: 11,145
Posted By Brake6
Morning. Here is the sample. One...

Morning.
Here is the sample.

One observation I just did. It seems like if OmniWeb is opened by clicking on a link in a mail, the window is shown without the delay. But opened from the dock there...
Forum: OmniWeb General 2007-08-27, 08:45 PM
Replies: 30
Views: 11,145
Posted By Brake6
Hi I have trashed the ox-file and make sure...

Hi
I have trashed the ox-file and make sure OmniWeb using the default icon database.

But the startup is still slow.

Regards
Magnus
Forum: OmniWeb General 2007-08-24, 10:22 PM
Replies: 30
Views: 11,145
Posted By Brake6
Slow start-up (5.6 alpha)

Hello

I know it is still a alpha. But ask anyway (maybe I have a "bad" preference or something).

When starting OmniWeb it takes several seconds (≈5 s) before the window is shown.

I have the...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-04-18, 03:03 AM
Replies: 11
Views: 5,254
Posted By Brake6
Same story here: crash on every Wordpress blog....

Same story here: crash on every Wordpress blog. OW 5.5.4

--Magnus
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-06-08, 08:51 PM
Replies: 9
Views: 3,892
Posted By Brake6
Yes. It was the "Request web pages in my...

Yes. It was the "Request web pages in my preferred language(s)". Switch it to ON, and no more crashes :) :)

//magnus
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-06-08, 03:34 AM
Replies: 9
Views: 3,892
Posted By Brake6
SP 14 crashes for me on several different sites...

SP 14 crashes for me on several different sites (including this forum :( )

I will go back to #12 -- that one was rock stable. :)

//Magnus
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 05:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.