The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Lonely Loon
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-09-22, 03:24 AM
Replies: 7
Views: 3,596
Posted By Lonely Loon
Update: I found out that the problem I have...

Update:

I found out that the problem I have is probably not one of OF; it's concerning my user account. (So far I still have reason to hope that it's not systemwide.)

The symptoms appeared in...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-09-18, 11:54 PM
Replies: 7
Views: 3,596
Posted By Lonely Loon
I have sent an email to the ninjas a couple of...

I have sent an email to the ninjas a couple of days ago and got a reply today. The problem isn't solved yet, but we're in touch. :-)

I have unsuccessfully re-installed OF already before I started...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-09-18, 04:34 AM
Replies: 7
Views: 3,596
Posted By Lonely Loon
Data file is in original place, with original...

Data file is in original place, with original name. Unfortunately, the problem seems to be somewhere else. But thanks!

I haven't tried to call the support ninjas yet (I can't do it right now at my...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-09-17, 08:57 PM
Replies: 7
Views: 3,596
Posted By Lonely Loon
Many functions in OF not working [Solved: problem with account, not OF.]

Hi

I seem to have some major troubles with my OF on my Mac. I'm not sure it they are related to my upgrade to Mac OS 10.6, but the problems seem to have started since I'm running Snow Leopard.
...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 11:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.