The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: madler
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-12-27, 04:10 PM
Replies: 5
Views: 3,442
Posted By madler
Excessive crashing

Is it just me, or is OmniWeb crashing much more frequently since the 2007-009 security updates? (I installed the 1.0, then the 1.1 version of that update.) Safari is also crashing excessively. I...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-11, 06:20 PM
Replies: 4
Views: 4,061
Posted By madler
Still the same in sneaky peek 10.

Still the same in sneaky peek 10.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-01, 02:45 PM
Replies: 5
Views: 4,364
Posted By madler
An update. I was able to reload pages, get the...

An update. I was able to reload pages, get the titles to show, and resave the workspace. Now the titles all show properly. Reloading wasn't reliably showing the titles though, especially when more...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-01, 02:43 PM
Replies: 4
Views: 4,061
Posted By madler
Repetitious security certificate questions

The sneaky peek asks me about security certificates every time the same certificate comes up. This is kind of annoying when I load a workspace with eight pages from the same site, and have to say ok...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-30, 11:39 AM
Replies: 5
Views: 4,364
Posted By madler
Yes, of course. They all displayed their titles...

Yes, of course. They all displayed their titles quite nicely before I installed the sneaky peek.

As I use it more, I have noticed that it is only those pages saved in the workspace from the...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-28, 07:14 PM
Replies: 5
Views: 4,364
Posted By madler
Window title always says "OmniWeb"

... for pages loaded from the saved workspace when I start up. Okay, except when it says "Cannot Load Address". So when I click on the Window menu, I see 27 "OmniWeb"'s and two "Cannot Load...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 01:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.