The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: jwa
Forum: OmniWeb Bug Reports 2009-02-03, 09:21 AM
Replies: 2
Views: 3,675
Posted By jwa
OW hangs, CrashCatcher library problems

Hi,
for awhile I've been occasionally getting the following in the Console:
Feb 3 19:05:06 bach [0x0-0x15015].com.omnigroup.OmniWeb5[220]: exception = 0x00000001, crashedThreadStackPointer =...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-10-09, 12:41 AM
Replies: 2
Views: 3,191
Posted By jwa
Pages load only partially at launch

On my home machine I have a problem that at start I have to manually refresh almost all pages, the pages load only partially or not at all. I have an automatically saved workspace with half a dozen...
Forum: OmniWeb General 2006-09-25, 11:51 PM
Replies: 3
Views: 3,666
Posted By jwa
thanks

these were excellent hunches, the problem was, as usual, in my own headů
Forum: OmniWeb General 2006-09-25, 04:13 AM
Replies: 3
Views: 3,666
Posted By jwa
no show

It seems (in 5.5) that the following does not produce the desired effect:
<p>
<a href="http://validator.w3.org/check?uri=referer"><img src="valid-html401" alt="Valid HTML 4.01 Transitional"...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-08-03, 11:18 PM
Replies: 1
Views: 3,814
Posted By jwa
Zoomed Text Editor Top

This is not SP bug, it has been there for some time...

While doing the Finnish translation I noticed that in OmniWeb Help, in describing Forms and Zoomed Text Editor, there is a small typo. The...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-07-28, 06:33 AM
Replies: 0
Views: 3,234
Posted By jwa
Site preferences inspector problem

Hi,
in my version of OW5.5b1 if I take the following steps:
1) Open Bookmarks window,
2) Open the Collection Site preferences,
3) Select a bookmark in that collection,
4) Click Info-button
...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-18, 11:03 AM
Replies: 5
Views: 4,371
Posted By jwa
My experience (I'm using sp11) is that the...

My experience (I'm using sp11) is that the behaviour changes with no apparent logic. I noticed this a few sp's back and then the titles have been correct or "OmniWeb". For all these pages, the title...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 01:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.