The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: schmidt4brains
Forum: OmniPlan General 2009-03-24, 02:08 PM
Replies: 6
Views: 5,024
Posted By schmidt4brains
Your assumption was right. I entered the tasks...

Your assumption was right. I entered the tasks (175 of them), assigned the resources, and then changed the resource availability numbers.

The proposed fix will do the trick, but it doesn't really...
Forum: OmniPlan General 2009-03-23, 09:12 PM
Replies: 6
Views: 5,024
Posted By schmidt4brains
I just don't understand leveling and <100% resources

Running 1.6.2 beta 1.

I have entered all 175 tasks, and have assigned them to resources, but I can't get leveling to work unless each of the resources is available at 100%. But that isn't the...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2007-07-20, 08:15 AM
Replies: 18
Views: 8,590
Posted By schmidt4brains
OF disk image should include Applications link

Not a big deal, but the OmniFocus disk image is missing the link to the Applications folder, unlike all the other disk images for Omni products.

So I have to expand the disk image to include the...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 05:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.