The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: SWFan
Forum: OmniGraffle General 2008-02-04, 12:50 PM
Replies: 3
Views: 5,853
Posted By SWFan
Nevermind, I thought I was in the OO forum, not...

Nevermind, I thought I was in the OO forum, not the OG forum.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-11-21, 11:26 AM
Replies: 22
Views: 8,879
Posted By SWFan
I emailed OG using the feedback link in OW since...

I emailed OG using the feedback link in OW since I'm having this exact same problem. Its definitely a problem on sites using frames or iframes. They responded within the hour and were aware of the...
Forum: OmniOutliner 3 for Mac 2007-11-05, 12:08 PM
Replies: 8
Views: 6,666
Posted By SWFan
Files won't save to network share

I upgraded to Leopard last week and prior to the upgrade I could open and save files to a network share which happens to be a Win2003 server.

After the Leopard upgrade I can open files from that...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-08-14, 09:04 AM
Replies: 2
Views: 3,068
Posted By SWFan
I'm currently using build 612.0.90052 and I do...

I'm currently using build 612.0.90052 and I do not see this behavior. I use GR by minute for 12+ hours a day. I skipped a couple of nightlies and had been using the 8/9 build, 611.0.89886 and...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2007-07-27, 08:47 AM
Replies: 2
Views: 2,867
Posted By SWFan
Well crap, you are correct. I just didn't bother...

Well crap, you are correct. I just didn't bother checking "Other" in site preferences. Yep, what I need is already built-in.
Forum: OmniWeb Feature Requests 2007-07-25, 08:31 AM
Replies: 2
Views: 2,867
Posted By SWFan
Make tab settings site specific too

I generally like my tabs to work a certain way for all sites. But I do have two sites that I would like tabbing turned off so that smaller popup windows (not ads) will open when I click on them.
Forum: OmniWeb General 2007-07-20, 11:14 AM
Replies: 13
Views: 6,819
Posted By SWFan
For me it would not be RSS since I have no RSS...

For me it would not be RSS since I have no RSS feeds set up in OW. All my RSS is accessed via Google Reader.
Forum: OmniWeb General 2007-07-19, 01:38 PM
Replies: 13
Views: 6,819
Posted By SWFan
I can attest that it sucks up memory for me too. ...

I can attest that it sucks up memory for me too. I'm on a Powerbook G4 1.67Ghz machine with 1.5 GB of RAM installed. Here's a screenshot of my Activity Monitor with OW highlighted.
...
Forum: OmniWeb General 2007-07-18, 01:22 PM
Replies: 6
Views: 3,783
Posted By SWFan
I just solved my own problem, though I'm not sure...

I just solved my own problem, though I'm not sure specifically what part might have fixed it.

1) I deleted the existing Adobe PDF plugin
2) I deleted the Schubert PDF plugin
3) I downloaded...
Forum: OmniWeb General 2007-07-18, 01:12 PM
Replies: 6
Views: 3,783
Posted By SWFan
Unfortunately "Adobe Acrobat Professional" is in...

Unfortunately "Adobe Acrobat Professional" is in my listed of trusted applications in preferences. :(
Forum: OmniWeb General 2007-07-18, 10:54 AM
Replies: 6
Views: 3,783
Posted By SWFan
I never tried using the plugin with OW. I was...

I never tried using the plugin with OW. I was basically using Camino with the Schubert plug-in to view PDF's.

Here is what my plug-in preferences look like in OW as well as what I see when I...
Forum: OmniWeb General 2007-07-18, 07:44 AM
Replies: 6
Views: 3,783
Posted By SWFan
In-line PDF's with Sneaky Peak version?

Just loaded the Sneaky Peak version and was giving PDF's a try. However, there are no plug-ins listed in the installation, and whenever I click on a PDF all I get is the Acrobat logo in the middle...
Forum: OmniWeb General 2006-08-01, 09:06 AM
Replies: 1
Views: 3,995
Posted By SWFan
WebEx?

Has anyone successfully used OmniWeb 5.5 to join a WebEx session? I've tried with default settings as well as some site-specific settings such as various browser types. I get so far, then it just...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.