The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: tom.mancino
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-12-07, 06:42 AM
Replies: 25
Views: 14,185
Posted By tom.mancino
Same problem here....

I am having the exact same problem, but unable to fix it. Have tried everything in the stickies, etc. Nothing seems to work with a short cut, but it does work with the services menu ......
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-09-03, 05:27 AM
Replies: 86
Views: 32,868
Posted By tom.mancino
This and several other combos did not work.....

This and several other combos did not work.....
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-08-31, 05:42 PM
Replies: 86
Views: 32,868
Posted By tom.mancino
F12 - I have tried several others but they are...

F12 - I have tried several others but they are not working.
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-08-30, 04:45 AM
Replies: 86
Views: 32,868
Posted By tom.mancino
This didn't work for me...will keep trying....

This didn't work for me...will keep trying. Thanks.....
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-08-29, 06:59 PM
Replies: 86
Views: 32,868
Posted By tom.mancino
This is not an issue. It is enabled in services...

This is not an issue. It is enabled in services and applications.
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-08-29, 06:58 PM
Replies: 86
Views: 32,868
Posted By tom.mancino
I still get this same message. Failed to...

I still get this same message.

Failed to install '/Users/snpower/Library/Mail/Bundles/OmniMailMessageServiceEnabler_106.mailbundle' from...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-08-28, 06:42 PM
Replies: 86
Views: 32,868
Posted By tom.mancino
Brian, I have emailed the ninja's. Just to...

Brian,
I have emailed the ninja's. Just to clarify, I do see the text entry for Omnifocus:Send to Inbox in services and it works. The application shortcut Omnifocus: Send to Inbox is set with F12...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2009-08-28, 10:48 AM
Replies: 86
Views: 32,868
Posted By tom.mancino
OF1.7 /OS 10.6 - Clipotron shortcut fails on conflict w/built-in [Investigating]

Anyone else having Clipotron issues under 1.7 and Snowleopard? I re-installed the Clipotron as mentioned under the release notes. I can right click an email message in mail and see the the option to...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 11:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.