The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Axial
Forum: OmniGraffle General 2008-05-01, 05:33 AM
Replies: 1
Views: 3,353
Posted By Axial
Object selection bug in OGpro 5?

I have created a simple diagram that consists only of lines and rectangles. nothing else. However, I find it impossible to select and make longer only the black line in the diagram (see attachment -...
Forum: OmniGraffle General 2008-04-25, 08:45 AM
Replies: 4
Views: 4,122
Posted By Axial
Still not solved

Yep, this is a bug, and it has been here for ages. If you set the diagram layout "Direction" to left-to right, or light to left (and save it as new diagram layout), then the outline elements
a
b
c...
Forum: OmniGraffle General 2008-04-25, 06:57 AM
Replies: 6
Views: 10,382
Posted By Axial
Also, some connector lines do not render properly...

Also, some connector lines do not render properly in Preview pdf - they are broken and disconnected from the objects they are supposed to connect. Everything looks OK on Omnigraffle canvas, in...
Forum: OmniGraffle General 2008-04-25, 06:49 AM
Replies: 1
Views: 7,876
Posted By Axial
A big yes

I have Wacom Intuos 3 and it works beautifully with OmniGraffle 5, as well as with Apple's Keynote and the like. Of course, it does not support features such as pressure sensitivity and the eraser -...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2008-01-22, 05:38 AM
Replies: 3
Views: 3,482
Posted By Axial
Yes, that solves it, thanks. However, it is not...

Yes, that solves it, thanks. However, it is not the most clever behavior. My Omnifocus starts upon booting and stays on all the time. If it remembers the last view before the program exit, I really...
Forum: OmniFocus 1 for Mac 2008-01-21, 04:19 PM
Replies: 3
Views: 3,482
Posted By Axial
Setting default view?

For some reason, every time I access OmniFocus (from the dock) after closing the window, the window opens in Planning mode (which is OK), but shows only inbox and one subfolder in the Library (which...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 03:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.