The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Chrysippus
Forum: OmniWeb General 2009-06-23, 05:37 PM
Replies: 3
Views: 4,481
Posted By Chrysippus
Huh. Whaddya know. I did have third-party...

Huh. Whaddya know. I did have third-party contextual menu items, and removing them appears to have cleared the problem up nicely. I've had those menu items in there for years, so I'm not sure why...
Forum: OmniWeb General 2009-06-22, 05:51 PM
Replies: 3
Views: 4,481
Posted By Chrysippus
OW crashing on contextual menu selection

Several times over the past few days, and five times in the last 10 minutes, OW has crashed on me when I've right-clicked on something and chosen something from the drop-down menu. I know it happens...
Forum: OmniWeb General 2008-01-30, 04:38 PM
Replies: 2
Views: 4,702
Posted By Chrysippus
'Paste' command not available?

In the last week or two, I haven't been able to paste text in the source editor. I can copy text, but the paste command remains grayed out, and I get an error beep when I try to use the keyboard. It...
Forum: OmniWeb General 2007-01-27, 05:36 AM
Replies: 2
Views: 3,028
Posted By Chrysippus
Opening links in Gmail

I've been having a slightly odd problem opening links within Gmail: when I click on a link within a message, the new site opens appropriately (in either a new tab or a new window, depending on how...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 08:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.