The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: dougclark
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-11-14, 04:58 AM
Replies: 0
Views: 2,410
Posted By dougclark
OW5.7, Leopard and Sparkle Updater Interface

I've been having trouble with the updater interface using the sneaky peeks. After checking for an update from the application menu I am intermittently unable to either cancel or accept the dialog....
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-10-01, 10:05 AM
Replies: 3
Views: 2,337
Posted By dougclark
[QUOTE=troyb;21977]Do you see the same problems...

[QUOTE=troyb;21977]Do you see the same problems if you try this in the webkit nightly that's roughly equivalent to the OmniWeb version of WebKit?

Troy, I think I've got it sorted out... looks to...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-09-27, 02:04 PM
Replies: 3
Views: 2,337
Posted By dougclark
Any luck with the metlife annuities website?

I've tried, and tried but that !!#$&*!! of a site doesn't seem to load past the login. Has anyone done better? I've tried other browsers as well but I'm quickly loosing my patients. I'm using the...
Forum: OmniWeb General 2006-12-08, 01:09 PM
Replies: 3
Views: 2,938
Posted By dougclark
That was my initial reaction too... wha??? ...

That was my initial reaction too... wha???

Doug
Forum: OmniWeb General 2006-12-07, 03:25 PM
Replies: 3
Views: 2,938
Posted By dougclark
oregon community credit union and omniweb/safari

This was just re implemented at their banking site. Anyone at Omni care to comment? Oh woe is me with my antiquated javascript + ASCII implementation...:confused:

Doug
----------




Q: How...
Forum: OmniWeb General 2006-06-14, 10:19 AM
Replies: 5
Views: 4,215
Posted By dougclark
Try this one. ...

Try this one.

http://www.rhapsody.com/radio?pageid=rotw.radio.homepage
Forum: OmniWeb General 2006-06-14, 05:21 AM
Replies: 5
Views: 4,215
Posted By dougclark
Rhapsody Radio Plugin?

Any chance that omniweb 5.5 could recognize the rhapsody plugin used also by comcast for streaming their audio channels? This does work with Safari.

thanks, Doug
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-26, 10:28 AM
Replies: 2
Views: 3,442
Posted By dougclark
site prefs are default.... I dunno??? Doug

site prefs are default.... I dunno???

Doug
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-26, 10:14 AM
Replies: 2
Views: 3,442
Posted By dougclark
sp12: another possible javascript bug?

At dp review: http://forums.dpreview.com/forums/forum.asp?forum=1021
there is a pulldown selector to go between forums which as of sp12 doesn't work anymore. Site still works correctly w Safari....
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-03, 06:18 AM
Replies: 0
Views: 3,059
Posted By dougclark
rss subscription doesn't take in sp7

I'm trying to access the adobe Lightroom general discussion via their rss feed and omniweb sp7 is unable to pick it up. Here's the link: ...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-26, 07:01 PM
Replies: 0
Views: 3,514
Posted By dougclark
Can't Save login prefs @ forum.phaseone.com

I believe there is a redirect to set a cookie but after every restart of the program I have to re-login. doesn't happen with safari.

http://forum.phaseone.com/
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-26, 03:53 PM
Replies: 3
Views: 4,698
Posted By dougclark
dpr (digital photo review) color in forums

when visiting dpr forums: http://forums.dpreview.com/forums/forum.asp?forum=1003

The hypertext links are some weird blue color instead of the normal yellow..

besides that.... great!
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 09:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.