The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jphaag
Forum: OmniWeb General 2008-03-01, 01:25 AM
Replies: 15
Views: 6,819
Posted By jphaag
Furthermore, the app is a whopping 1.2 GB?

Furthermore, the app is a whopping 1.2 GB?
Forum: OmniWeb General 2006-10-19, 02:03 AM
Replies: 10
Views: 6,992
Posted By jphaag
Works! :) Thank you.

Works! :) Thank you.
Forum: OmniWeb General 2006-10-17, 04:37 AM
Replies: 10
Views: 6,992
Posted By jphaag
Hi Surfrabbit, thank you for following up. ...

Hi Surfrabbit,

thank you for following up.

I just downloaded and tried the newest build - the problem persists; new customizations are not possible.

All the best, JPH
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-09-23, 11:37 AM
Replies: 14
Views: 7,918
Posted By jphaag
Len, I tried that; the scrollbar did not show up....

Len, I tried that; the scrollbar did not show up.

HOWEVER: I just clicked on the link in my own post above to try it out - and guess what? The scrollbar did show up. So maybe just a quirk, odd...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-09-22, 11:37 AM
Replies: 14
Views: 7,918
Posted By jphaag
Disappearing Scrollbar?

I´ve noticed recently, when viewing pictures larger than the main OW window, that sometimes OW does´nt show the scrollbar. Example:
...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-09-08, 03:09 PM
Replies: 3
Views: 4,049
Posted By jphaag
Thanks! Much appreciated.

Thanks! Much appreciated.
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-09-08, 01:14 PM
Replies: 46
Views: 16,964
Posted By jphaag
I recently switched from a 17" PB to a MacBook. ...

I recently switched from a 17" PB to a MacBook.
I just shrank the tab bar a bit and all is fine. And I even habe the habit of not expanding the OW window fully to the right edge of the screen,...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-09-08, 01:11 PM
Replies: 2
Views: 3,403
Posted By jphaag
Oh come on. Use Safari or Shiira then. They´re...

Oh come on. Use Safari or Shiira then. They´re free, you know.

And change that drill sargeant tone.
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-09-08, 01:09 PM
Replies: 3
Views: 4,049
Posted By jphaag
I personally would like to have the option of...

I personally would like to have the option of turning the badge entirely off - I´m a heavy RSS User (for my needs the implementaion in OW is just about perfect), so the badge always shows 4...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-09-08, 01:01 AM
Replies: 14
Views: 6,454
Posted By jphaag
I seem to be the only one, but I really, really...

I seem to be the only one, but I really, really like the tab drawer the way it is and prefer it much over a sidebar. And I´ve paid already ;-).
Forum: OmniWeb General 2006-08-03, 01:37 PM
Replies: 10
Views: 6,992
Posted By jphaag
Anyone else SurfRabbit is not working for? I...

Anyone else SurfRabbit is not working for?

I simply can´t customize pages. Neither in Safari nor in Shiira. The menu command simply does ...nothing.

The only way to customize a page is to...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-08-03, 01:34 PM
Replies: 20
Views: 13,648
Posted By jphaag
Ding to that. This is a sort of killer...

Ding to that.

This is a sort of killer feature for me (like the visual tabs of OW) that makes me want to switch browsers.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-06-01, 12:55 PM
Replies: 2
Views: 3,483
Posted By jphaag
Same(ish) problem here. 1. Type in URL / use...

Same(ish) problem here.

1. Type in URL / use bookmark / RSS Feed.
2. White page. OW indicates the page is loaded.
3. Hit refresh.
4. about:blank

The page evently loads when trying one...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-05-19, 12:45 PM
Replies: 7
Views: 4,961
Posted By jphaag
Never had a problem with umlauts in a directory...

Never had a problem with umlauts in a directory name? Unless trying to use the terminal, of course. Took me bloody ages before THAT accepted umlauts :mad: .
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-05-19, 12:03 PM
Replies: 7
Views: 4,961
Posted By jphaag
Lots of spaces in the name of the "Ablage ...

Lots of spaces in the name of the "Ablage "-Folder :) .
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-05-19, 11:48 AM
Replies: 7
Views: 4,961
Posted By jphaag
I much prefer the way it is now - in fact I use...

I much prefer the way it is now - in fact I use only favicons as shortcuts on the right hand side of the bar.

http://www.haag.net/jp/pics/misc/faviconsbar.png

What I would like though, is...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-05-19, 11:42 AM
Replies: 5
Views: 7,002
Posted By jphaag
You may also have a look at these plugins (which...

You may also have a look at these plugins (which are free for personal & educational use):

http://www.schubert-it.com/products/
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-05-11, 03:31 PM
Replies: 11
Views: 6,904
Posted By jphaag
It´s GREAT to see this feature in OW. Thanks!

It´s GREAT to see this feature in OW. Thanks!
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-05-01, 10:23 AM
Replies: 11
Views: 6,904
Posted By jphaag
URL of downloaded file in Spotlight comments?

As the title says.

Wouldn´t it be nice to have OW automatically write the URL of a downloaded file to the Spotlight comments of said file?
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-29, 02:13 AM
Replies: 4
Views: 4,893
Posted By jphaag
Nothing shows up in the error log. It worked...

Nothing shows up in the error log.
It worked eventually when accessing the forum via the front page, not the bookmark with the (obsolete) session ID. I assume that not OW was at fault, but that it...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-04-28, 01:59 PM
Replies: 11
Views: 8,011
Posted By jphaag
I second Chrysogonus´ request on better rules out...

I second Chrysogonus´ request on better rules out of the box. It would be great if you just had to tinker with the odd add instead of blocking them by the dozen.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-28, 01:52 PM
Replies: 4
Views: 4,893
Posted By jphaag
http://www.elise-community.de/login.asp?LGmode=&se...

http://www.elise-community.de/login.asp?LGmode=&sessionID={E8B5A60F-1AC7-4E27-BA5D-46431D4D31E8}

Another forum with the same behaviour (works in 5.1.3 & Safari, but not in 5.5).
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 10:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.