The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Lur
Forum: OmniWeb Bug Reports 2009-03-18, 12:07 PM
Replies: 6
Views: 3,533
Posted By Lur
Hmmm ... its still not reliable. Sometimes it...

Hmmm ... its still not reliable. Sometimes it works, but in many cases instead of saving the favicon (like before) it now saves a ".webloc"-shortcut-file and still not the image...?!

Try opening...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2009-03-15, 02:13 AM
Replies: 6
Views: 3,533
Posted By Lur
Drag & drop of images does not work in latest SP ...

- If you drag & drop an image to the Finder the result is the favicon of the site (if it has one) OR an empty file
- in several occasions SHIFT-drag & drop of an image resulted in a crash.

-...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-11-05, 03:07 AM
Replies: 22
Views: 8,781
Posted By Lur
I'm experiencing this, too. It seems to be a...

I'm experiencing this, too.

It seems to be a Leopard issue with Omniweb 5.6.

Look at this site where i can reproduce this bahaviour constantly:...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-08-25, 08:25 AM
Replies: 2
Views: 3,227
Posted By Lur
still problem in B4

here are two examples where javascript-added ads can be blocked in b2 but not in b3 nor b4:

the rules i use:

tradedoubler\.com/
layer-ads\.de/

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-06-08, 03:31 AM
Replies: 2
Views: 3,576
Posted By Lur
sp12 and later: Display Bugs

Since sp12 (i think) I get display bugs quite frequently:

For example: the first time I visit this forum it looks like this:
http://img96.imageshack.us/img96/2131/displaybug8iz.th.gif...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-18, 08:07 AM
Replies: 2
Views: 3,797
Posted By Lur
That seems to be a localisation problem. Disable...

That seems to be a localisation problem. Disable all languages in the finder except for English ... and your bookmarks are back.
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 03:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.