The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 25 of 29
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: misu
Forum: OmniWeb Bug Reports 2008-03-24, 09:37 PM
Replies: 9
Views: 3,965
Posted By misu
not working in the beta 2 too :-( i miss the...

not working in the beta 2 too :-( i miss the bookmarksmeu and i need it
Forum: OmniWeb Bug Reports 2008-03-15, 04:13 AM
Replies: 9
Views: 3,965
Posted By misu
OmniWeb-5.7 lost german language and ..

no bookmarks in the menu

OmniWeb-5.7-Beta-1-v616
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-11-30, 09:13 AM
Replies: 5
Views: 2,569
Posted By misu
not working in OmniWeb 5.7 Sneaky Peek 1...

not working in

OmniWeb 5.7 Sneaky Peek 1 (v614.0.95354)
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-11-16, 12:14 AM
Replies: 4
Views: 2,426
Posted By misu
thxs for the info

thxs for the info
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-11-15, 12:54 PM
Replies: 4
Views: 2,426
Posted By misu
OmniWeb 5.7 Sneaky Peek 1 (v614.0.94575) ...

OmniWeb 5.7 Sneaky Peek 1 (v614.0.94575)

german language is not working. only english. and no bookmarks ...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-11-14, 07:57 AM
Replies: 4
Views: 2,426
Posted By misu
no bookmarks and no german language with ...

no bookmarks and no german language with

OmniWeb 5.7 Sneaky Peek 1 (v614.0.94518)
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-11-13, 07:22 AM
Replies: 4
Views: 2,426
Posted By misu
no german language and bookmarks with the latest sneaky peek

OmniWeb 5.7 Sneaky Peek 1 (v614.0.94460)

german language is not working. only english. and no bookmarks ...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-08-10, 10:01 AM
Replies: 3
Views: 2,646
Posted By misu
latest sp build is ok :-) thxs

latest sp build is ok :-) thxs
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-08-07, 01:34 PM
Replies: 3
Views: 2,646
Posted By misu
not fixed in Aug 07, 2007 13:57:17 PDT...

not fixed in

Aug 07, 2007 13:57:17 PDT (vBUNDLE_VERSION.0.SVNREVISION)
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-08-02, 11:37 AM
Replies: 3
Views: 2,646
Posted By misu
missing bookmarks in ow sp

when i use the langugage german the bookmarks menu does not shown bookmarks. when i use english, then all bookmarks on the right place. no idea what happens
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-08-02, 11:35 AM
Replies: 1
Views: 3,046
Posted By misu
it is fixed with the latest 1passwd beta :-)

it is fixed with the latest 1passwd beta :-)
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-03-30, 02:27 AM
Replies: 17
Views: 5,839
Posted By misu
is working :-)

is working :-)
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-03-15, 10:59 AM
Replies: 17
Views: 5,839
Posted By misu
thxs for the info :-)

thxs for the info :-)
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-03-15, 01:06 AM
Replies: 17
Views: 5,839
Posted By misu
same problem here

same problem here
Forum: OmniWeb General 2006-10-26, 08:54 AM
Replies: 17
Views: 5,971
Posted By misu
thxs for the info

thxs for the info
Forum: OmniWeb General 2006-10-26, 08:41 AM
Replies: 17
Views: 5,971
Posted By misu
the organizer on flickr.com is not working :-(

the organizer on flickr.com is not working :-(
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-09-09, 10:34 AM
Replies: 17
Views: 5,839
Posted By misu
strong. the organizer is not working for me, no...

strong. the organizer is not working for me, no photos, no link is working and so on

all settings are on default.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-09-08, 08:49 AM
Replies: 17
Views: 5,839
Posted By misu
yes, but on flickr we need the organizer

yes, but on flickr we need the organizer
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-09-07, 11:20 AM
Replies: 17
Views: 5,839
Posted By misu
i hope for 5.5.1, because flickr is not a little...

i hope for 5.5.1, because flickr is not a little community. flickr is a big community and it is not realy good, that ow does not work with flickr.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-09-06, 08:37 PM
Replies: 17
Views: 5,839
Posted By misu
[bad bug] flickr organizer is not working

sorry, the flickr organizer is not working in ow 5.5 final. this is realy a bad thing. i understand when it is not working in a beta, but not in the final. for me a reason to left ow. sorry:( :( :(
Forum: OmniWeb General 2006-09-03, 01:32 PM
Replies: 9
Views: 3,418
Posted By misu
thxs for the info :)

thxs for the info :)
Forum: OmniWeb General 2006-08-30, 09:49 PM
Replies: 9
Views: 3,418
Posted By misu
l did this. netscape, safari, ..... still no work

l did this. netscape, safari, ..... still no work
Forum: OmniWeb General 2006-08-29, 11:25 PM
Replies: 9
Views: 3,418
Posted By misu
with safari the organizer is working. only ow is...

with safari the organizer is working. only ow is not working

i deleted ow complete, all files. installed ow new. still ow is not working
Forum: OmniWeb General 2006-08-29, 02:03 PM
Replies: 9
Views: 3,418
Posted By misu
still not working with 5.5rc1

still not working with 5.5rc1
Forum: OmniWeb General 2006-08-28, 10:30 PM
Replies: 9
Views: 3,418
Posted By misu
the complete organizer is not working for me....

the complete organizer is not working for me. photos does not shown, no link there is working (batch organize, your sets and so on.

http://www.flickr.com/photos/organize/


no photos are shown...
Showing results 1 to 25 of 29

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 07:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.