The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 25 of 99
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: bethkatz17582
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-07-01, 02:56 AM
Replies: 5
Views: 3,858
Posted By bethkatz17582
Saving and replacing my plist and OW folder in...

Saving and replacing my plist and OW folder in Application Support fixed the problem. There's something in my plist that is causing the problem. Interestingly, I have different plists on the two...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-06-30, 04:07 PM
Replies: 5
Views: 3,858
Posted By bethkatz17582
My laptop also exhibits the same behavior. In...

My laptop also exhibits the same behavior. In addition, for some time, the first time I sign-in to Yahoo, the Sign-in button says Search. The source code says Sign-in, but I see Search.

I've...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-06-29, 07:48 PM
Replies: 5
Views: 3,858
Posted By bethkatz17582
I even rebooted my system because we had...

I even rebooted my system because we had thunderstorms. I still see this problem. I am blocking ads at Yahoo, but changing that setting didn't help. I'll check tomorrow from my laptop.

It seems to...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-06-29, 03:56 PM
Replies: 5
Views: 3,858
Posted By bethkatz17582
document.writeln("<Prev") in Yahoo groups

This is bizarre. In a Yahoo group I thought I was reading clearly and normally this morning (June 29), many of the links are now of the form
document.writeln("some text");

It looks right in an...
Forum: OmniWeb General 2006-06-27, 05:27 AM
Replies: 88
Views: 34,209
Posted By bethkatz17582
When you first asked, I tried it and found the...

When you first asked, I tried it and found the dragging spot to be very small. But it's there. I agree that it should be bigger, but I'm not sure how much control the Omni folks have over that.
Forum: OmniWeb General 2006-06-15, 06:30 AM
Replies: 88
Views: 34,209
Posted By bethkatz17582
If I drag a new link to the tab drawer and move...

If I drag a new link to the tab drawer and move to the top or bottom, the drawer does scroll. It was a little picky about where I put the thing I was dragging, but I'm getting it to scroll. That also...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-06-09, 07:53 AM
Replies: 36
Views: 9,938
Posted By bethkatz17582
Thank you for the CSS. Where would I put that? ...

Thank you for the CSS. Where would I put that?
I don't care whether or not I see the error text. I just want the back button to work without my having to do anything special.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-06-09, 06:17 AM
Replies: 36
Views: 9,938
Posted By bethkatz17582
I still have an instance where it won't go back...

I still have an instance where it won't go back with sp14. On the bright side, about.com seems to be working for me now.

I'll write up a better bug report to send directly. Suppose I am in a...
Forum: OmniWeb General 2006-05-21, 05:33 PM
Replies: 4
Views: 4,204
Posted By bethkatz17582
OmniWeb is now built using WebKit. However, you...

OmniWeb is now built using WebKit. However, you can't just pull out the WebKit version it is using and snap in another one. The Omni folks tweak this and that to fit OmniWeb and WebKit together.
...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-18, 07:14 PM
Replies: 0
Views: 3,383
Posted By bethkatz17582
sp11 - scrolling in Eclipse help frames

It's been a long day, but I think this is a bug rather than my imagination. I'm looking at the Eclipse help which is displayed with frames or what is supposed to look like frames:
...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-18, 01:40 PM
Replies: 3
Views: 4,381
Posted By bethkatz17582
sp11: back button still broken when blocking URLs

This bug is still in sp11.

I'm looking at http://www.encyclopedia.com/html/c/crayfish.asp and the back button doesn't work unless I turn off ad blocking from blocked URLs.

What seems to be...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-11, 02:20 PM
Replies: 4
Views: 3,364
Posted By bethkatz17582
Simply clicking on both Forrest's example and the...

Simply clicking on both Forrest's example and the one in the other thread works correctly for me in sp10. But in both cases, command-clicking puts the download on a very slow track. I get the 4 GB...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-11, 01:32 PM
Replies: 20
Views: 9,190
Posted By bethkatz17582
I'm finding that Load All Images isn't working...

I'm finding that Load All Images isn't working either. I block all ads, but I'm finding at some sites (http://www.yahoo.com/ for example) that I'm sometimes not getting the Show All Images icon in...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-05, 06:11 AM
Replies: 26
Views: 13,214
Posted By bethkatz17582
Ah, I thought you were saying that the million...

Ah, I thought you were saying that the million dollar home page crashed consistently in sp7 on memory bound machines. I had a counter-example. As far as I'm concerned, OW5.1.3 is old news.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-04, 01:10 PM
Replies: 26
Views: 13,214
Posted By bethkatz17582
I decided to slip into the slow lane and...

I decided to slip into the slow lane and installed sp7 on my kids' machine. It's a 400 MHz blue-and-white G3 with 640MB of memory running OS X 10.4.6. I don't have a "minimal" memory machine. Yes, it...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-04, 04:13 AM
Replies: 3
Views: 3,857
Posted By bethkatz17582
That may be too subtle for some folks. That bug...

That may be too subtle for some folks. That bug has existed in all the sneaky peeks I've seen. This forum had just started on April 1st, so you didn't have the opportunity to post it then. Thank you...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-02, 07:37 PM
Replies: 9
Views: 4,291
Posted By bethkatz17582
I had never tried this, but when I did a Show...

I had never tried this, but when I did a Show History and then searched, it worked. I don't keep a lot of history, so maybe that's why it seemed reasonably fast.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-02, 07:33 PM
Replies: 4
Views: 3,485
Posted By bethkatz17582
Using ad-blocking seems to make this a problem on...

Using ad-blocking seems to make this a problem on some pages. You can usually get around the problem by allowing ads (yuck!) or using the pull-down arrow menu on the back button. I've run into this...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-28, 07:53 PM
Replies: 5
Views: 3,817
Posted By bethkatz17582
Are these pages that have titles? Pages like the...

Are these pages that have titles? Pages like the OmniWeb Release Notes don't have titles, and that's where I'm seeing the behavior you describe. But other pages are showing their titles.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-28, 02:27 PM
Replies: 1
Views: 3,702
Posted By bethkatz17582
This is a problem for files (like the OmniWeb...

This is a problem for files (like the OmniWeb release notes) that have empty titles. The title being displayed under the tab is either "Loading" or whatever was there from the previous item. For...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-28, 12:58 PM
Replies: 11
Views: 6,114
Posted By bethkatz17582
I've flushed the caches. I also deleted that...

I've flushed the caches. I also deleted that folder. I deleted my OW preferences (saving them first). I also tried looking in the index.plist in that folder, figuring out which file was used for this...
Forum: OmniWeb General 2006-04-28, 03:55 AM
Replies: 22
Views: 9,281
Posted By bethkatz17582
With the spaces between the words?

With the spaces between the words?
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-27, 07:31 PM
Replies: 11
Views: 6,114
Posted By bethkatz17582
sp7 - my favicons went away and don't work

The release notes for sp6 say that favicons are working. When I installed sp7, all my favicons went away. I thought they would reappear, but my favorites bar is populated with some purple bookmarks,...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-27, 05:49 PM
Replies: 6
Views: 4,156
Posted By bethkatz17582
I *did* look in the release notes, and I know it...

I *did* look in the release notes, and I know it was mentioned in earlier sneaky peeks. But when I also read that some features may or may not end up in the final release, and this hadn't been...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-04-27, 02:13 PM
Replies: 6
Views: 4,156
Posted By bethkatz17582
I'd like Zoomed Text, too. Too many pages have...

I'd like Zoomed Text, too. Too many pages have too little text boxes.
Showing results 1 to 25 of 99

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 07:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.