The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Tesseract
Forum: OmniWeb General 2014-04-09, 08:48 PM
Replies: 126
Views: 90,809
Posted By Tesseract
Filling usernames and passwords from the keychain...

Filling usernames and passwords from the keychain seems to have broken sometime in the last few builds.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2008-01-22, 10:04 AM
Replies: 5
Views: 5,471
Posted By Tesseract
YouTube videos won't play

Lately I've found that YouTube videos won't play in OmniWeb. They will in other browsers. They load, and display the preview image; they just don't play when the play/pause button is toggled.

OW...
Forum: OmniWeb General 2007-07-10, 03:07 PM
Replies: 2
Views: 3,653
Posted By Tesseract
There is a warning shown iff you have Thunderbird...

There is a warning shown iff you have Thunderbird set as your default mail program, the first time CrashCatcher is invoked (I think).
Forum: OmniWeb General 2007-07-07, 10:00 AM
Replies: 2
Views: 3,653
Posted By Tesseract
CrashCatcher and Thunderbird

This really applies to all Omni apps, but I couldn't see anywhere more appropriate to post, and it's mostly affecting the OW sneakypeeks for me at the moment.

So: What is the deal with...
Forum: OmniWeb General 2007-06-18, 06:27 AM
Replies: 1
Views: 2,243
Posted By Tesseract
Return key in URL field behaving unexpectedly

OK, here's an odd one. Pressing the return key with the insertion point in the URL field inserts a newline rather than loading the URL. This behaviour started today; does anyone know what I might...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-06-13, 02:18 PM
Replies: 17
Views: 5,888
Posted By Tesseract
I went straight from SP12 to SP15, and flash...

I went straight from SP12 to SP15, and flash stopped being blocked on http://insidemacgames.com/forum/.
Forum: OmniWeb General 2006-06-11, 11:35 AM
Replies: 6
Views: 4,530
Posted By Tesseract
Thanks, that will do nicely. :)

Thanks, that will do nicely. :)
Forum: OmniWeb General 2006-06-10, 11:32 AM
Replies: 12
Views: 5,129
Posted By Tesseract
Interestingly, "Request pages in preferred...

Interestingly, "Request pages in preferred language" wasn't working for me in SP12 (in which it was supposedly first implemented), but it's now working with SP15.
Forum: OmniWeb General 2006-06-10, 11:22 AM
Replies: 6
Views: 4,530
Posted By Tesseract
Caches bypassed when loading workspaces

I've noticed that when I load a workspace in OmniWeb, every request causes a TCP_CLIENT_REFRESH_MISS on my Squid proxy. (Normal browsing does not.) Presumably this is because OW is sending a "Pragma:...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-13, 11:31 PM
Replies: 20
Views: 8,913
Posted By Tesseract
I'd guess that the ad blocker is blocking the...

I'd guess that the ad blocker is blocking the popup's content even though the popup blocker isn't stopping the window from being created.
Forum: Omni Lounge 2006-05-13, 11:26 PM
Replies: 6
Views: 6,855
Posted By Tesseract
The Transmit icon is on the right. It is...

The Transmit icon is on the right. It is highlighted when you mouse over the image (it takes a small amount of time to fully load).
Forum: OmniWeb General 2006-05-06, 11:44 AM
Replies: 4
Views: 3,955
Posted By Tesseract
Also, remember to search Bugzilla first so you...

Also, remember to search Bugzilla first so you don't file a duplicate bug. Every WebCore bug I've found so far had already been reported by someone else.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-05-01, 04:25 PM
Replies: 4
Views: 3,585
Posted By Tesseract
An "always allow this site to use this...

An "always allow this site to use this certificate" option would be nice too.
Forum: OmniWeb General 2006-04-29, 02:12 AM
Replies: 4
Views: 4,806
Posted By Tesseract
I just tried the "Send Feedback..." menu item in...

I just tried the "Send Feedback..." menu item in SP7, and the message was rejected by the Omni server. From my local server log (license number excised from recipient address):

postfix/smtp[7271]:...
Forum: OmniWeb General 2006-04-27, 01:43 AM
Replies: 2
Views: 3,478
Posted By Tesseract
SP7 changelog?

The update checker just told me I could download SP7, so I did. There's no changelog on the web site yet. Any idea what changed?

It's the same disk image password as SP6 BTW. :)

EDIT: Whoops, I...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 06:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.