The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Eskil
Forum: OmniGraffle General 2010-07-07, 07:39 AM
Replies: 4
Views: 3,952
Posted By Eskil
Hello! I tried this for the first time today...

Hello!

I tried this for the first time today and I got this behavior as well. Is this a bug or the expected behavior?

/Eskil
Forum: OmniFocus Extras 2009-08-14, 01:43 PM
Replies: 139
Views: 80,855
Posted By Eskil
The strange thing is that the rule itself seems...

The strange thing is that the rule itself seems to work. If I have the rule as an inbound rule and then manually choose "Apply rules" from the menu the magic happens. But for some reason it doesn't...
Forum: OmniFocus Extras 2009-08-13, 05:23 AM
Replies: 139
Views: 80,855
Posted By Eskil
Hmm.. after a while I figured out that I needed...

Hmm.. after a while I figured out that I needed Mail ActOn installed to make Outbox rules, however this didn't quite smoothly anyways. I made an Outbox rule but there seems to be some issue with...
Forum: OmniFocus Extras 2009-08-05, 01:32 AM
Replies: 139
Views: 80,855
Posted By Eskil
I have been able to get this to work and after...

I have been able to get this to work and after some googling I have found several places where it is stated that Rules on outgoing will not work automatically since you have apply Rules manually on...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 02:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.