The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: kmurp
Forum: OmniWeb General 2013-01-04, 12:14 PM
Replies: 1
Views: 3,296
Posted By kmurp
Another site that doesn't work with Omniweb

http://www.hondafinancialservices.com/?untypeflag=U

So many financial sites now that I have almost had to abandon the use of the browser when paaying bills online. Sad
Forum: OmniWeb Bug Reports 2011-11-14, 05:07 AM
Replies: 0
Views: 3,271
Posted By kmurp
Numerous sites don't work

With 5.11, I have been forced to go to Safari for many of my frequent sites. The following sites do not work with this version of Omniweb:
Paychex: view paystub
Bank of America credit card: pay...
Forum: OmniWeb General 2011-07-07, 04:03 PM
Replies: 19
Views: 8,283
Posted By kmurp
Some sites now don't work

Some sites now don't work These include (for me) Bank of America credit cards. The site itself works but it now logs me off when I try to pay my bill. Same problem with my Companies' benefits...
Forum: OmniWeb General 2009-08-04, 03:47 PM
Replies: 6
Views: 3,768
Posted By kmurp
Going into bookmarks and site preferences showed...

Going into bookmarks and site preferences showed a google site preference. Deleting this cured my problem. Thanks.
Forum: OmniWeb General 2009-08-04, 01:09 PM
Replies: 6
Views: 3,768
Posted By kmurp
Well. Your suggestion worked. But I guess that...

Well. Your suggestion worked. But I guess that all of my site preferences are gone now huh? I mean, if I put back the old preference file, i get it back but i get all of the same problems as well?
Forum: OmniWeb General 2009-08-04, 10:28 AM
Replies: 6
Views: 3,768
Posted By kmurp
What I see is a blank spot where the graph should...

What I see is a blank spot where the graph should be. I already disabled the three ad checkboxes. Google "street view" also stopped working. Perhaps it has something to do with an apple update? I am...
Forum: OmniWeb General 2009-07-25, 10:16 AM
Replies: 6
Views: 3,768
Posted By kmurp
Macromedia Flash

Is anyone else having trouble getting Google to display graphs in Google Finance? It recently stopped working for me. I uninstalled and reinstalled the latest Flash player, but no luck. The plugin...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 02:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.