The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
DEVONthink bookmarklet stopped working Thread Tools Search this Thread Display Modes
Today, DEVONthink webarchiving bookmarklet suddenly stopped working with OmniWeb.

Here's the bookmarklet I've been using:

javascript:window.location='x-devonthink://createWebArchive?title='+encodeURIComponent(docume nt.title)+'&location='+encodeURIComponent(window.l ocation)+'&referrer='+encodeURIComponent(document. referrer);

Here's what OmniWeb says when I use it:

Cannot Load Address

OmniWeb doesn't recognize the protocol “x-devonthink”, and can't find a plug-in or other application which does.


What do I do now?
 
It started to work again once I reopened OmniWeb after it crashed.

I still wonder what caused it, and which file gets corrupted; even if it's restored after reopening.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Omnioutliner stopped working KimKelln OmniOutliner 3 for Mac 1 2012-07-19 10:59 AM
My sync stopped working Leila OmniFocus 1 for Mac 2 2010-01-19 12:49 AM
Bookmarklets stopped working - facej OmniWeb Bug Reports 0 2009-05-22 06:33 AM
Cip-a-Tron 3000 stopped working Arrow OmniFocus 1 for Mac 1 2009-02-28 07:38 AM
1.02 - Local WebDav stopped working scottblackman Other WebDAV 28 2008-08-04 02:44 PM


All times are GMT -8. The time now is 12:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.