The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Other Omni Software > OmniPresence
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Hosts that work with OmniPresence Thread Tools Search this Thread Display Modes
Fastmail.fm is one of the more popular email providers that also has webdav

Using OmniPresence/1.0.1/GM-v1.3

Followed instructions here https://www.fastmail.fm/help/remote_...v_and_ftp.html

but:

with https://dav.messagingengine.com got an error message that 'You don't have permission to access /.com.omnigroup.OmniPresence/ on this server."

with https://myfiles.messagingengine.com Omnipresecse seemed to get part way through creating its conformance testing directories before crashing.

Has any one else had any success getting Omnipresence to work with fastmail's webdav?

Blanford
 
Quote:
Originally Posted by vegaz View Post
CloudSafe seems to be working fine
Quote:
Originally Posted by Timmy View Post
Doesn't work for me. I get message:

WebDAV server failed conformance test.

Move of collection should return the correct destination URL.

I would really like to use CloudSafe.
A colleague who added a CloudSafe share a few months ago reported this working. We're both using Mac OS X 10.8, but when I try to set it up now, I get that error message from OmniPresence:
Error Connecting!
We could not connect to your selected cloud location.
WebDAV server failed conformance test.
Move of collection should return the correct destination URL.
Authentication with CloudSafe is working fine. Local directory permissions seem OK (permit write by owner).

Any suggestions appreciated!
 
Quote:
Originally Posted by joat View Post
A colleague who added a CloudSafe share a few months ago reported this working. We're both using Mac OS X 10.8, but when I try to set it up now, I get that error message from OmniPresence:
Error Connecting!
We could not connect to your selected cloud location.
WebDAV server failed conformance test.
Move of collection should return the correct destination URL.
Authentication with CloudSafe is working fine. Local directory permissions seem OK (permit write by owner).

Any suggestions appreciated!
I've contacted OmniGroup and they said it is not working with the current version. They've updated the conformance test and it doesn't pass anymore -- they say they don't even know why it passed in the first place.

I'm using version 1.0 of OmniPresence and OmniOutliner 1.5 on iPad; that's the last version that does work with CloudSafe.

OmniGroup says I have to contact CloudSafe and see if they can help me, but I haven't had the time. I don't even know if they know what OmniPresence is. But it maybe worth emailing them. I'll do that as soon as I've finished my project. The more people email them, the higher priority it gets.
 
Quote:
Originally Posted by Blanford View Post
Fastmail.fm is one of the more popular email providers that also has webdav

Using OmniPresence/1.0.1/GM-v1.3

Followed instructions here https://www.fastmail.fm/help/remote_...v_and_ftp.html

but:

with https://dav.messagingengine.com got an error message that 'You don't have permission to access /.com.omnigroup.OmniPresence/ on this server."

with https://myfiles.messagingengine.com Omnipresecse seemed to get part way through creating its conformance testing directories before crashing.

Has any one else had any success getting Omnipresence to work with fastmail's webdav?

Blanford
I setup fastmail using my files.messagingengine.com and have been successfully syncing some textedit rtf files between macs. I haven't tried it w/ any omni apps at this point. It appears to be working fine. Initial set up failed after creating .com.omnigroup hidden folder. I checked console and there were multiple 409 errors related to webdav. I tried deleting the .com.omnigroup folder and ran conformance test and it worked fine. I'm not sure deleting the folder was the fix and I did nothing to address the 409 errors. Mainly blind luck.

Omnipresence version 1.1 (v4.2 r198502)
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes



All times are GMT -8. The time now is 08:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.