The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Crash on startup Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Hi all,

i get an error on startup:

Click image for larger version

Name:	Bildschirmfoto 2010-02-18 um 11.56.04.png
Views:	477
Size:	19.6 KB
ID:	1265

Something like "Error message found on loading xml"

Itīs not possible to use the db any more. I have several backups but the last working one is 3 days old. I donīt want to loose the work of 3 days because iīm a heavy User of OF.

I got an error on my iphone 3gs app, so couldnīt snyc any more, started an "rebuild db" with OF and now get the OF crashes.

Contacted also Support Ninjas but no reaction so far...

Any Help?

Thanx - Ali
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sync at startup fredster OmniFocus 1 for Mac 8 2012-01-25 05:23 PM
OF Tries to file crash report on every startup. snarkyFish OmniFocus for iPhone 3 2008-08-04 07:29 AM
startup issues fpm OmniGraffle General 0 2007-12-30 08:15 AM
Two Windows at Startup? buttermaker OmniFocus 1 for Mac 3 2007-11-26 12:35 PM


All times are GMT -8. The time now is 02:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.