The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniOutliner > OmniOutliner 3 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Template saving question Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi
Note: I am very new to Omni.
Today i worked on a basic outline and included some font changes, background colour, bolds etc. The file was saved but when i opened it the file had reverted to the basic template (white, no bold, no background colour etc).

i'm using 3.10 on a Lion system.

Where did the style changes go and how to i ensure they are saved?

thanks in advance

caleb
 
It sounds like you might be saving in the OPML format instead of the OmniOutliner 3 format. Try duplicating or exporting your file and make sure the OmniOutliner 3 file format is selected. If that doesn't preserve your styles then please send a copy of it to our Support Ninjas at omnioutliner@omnigroup.com and we'll help you get it sorted out. Thanks!
 
that worked thanks. this was probably because the file was imported.

cheers
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Template question writerhoward OmniOutliner 3 for Mac 3 2012-01-05 11:17 AM
Email/iOS/Mailtags Question... more GTD question more than OmniFocus filmgeek Applying OmniFocus 3 2010-11-06 06:00 AM
Question about saving/creating templates Leon Starr OmniGraffle General 3 2008-09-15 08:42 AM
OPML Template question macbliss OmniOutliner 3 for Mac 0 2008-08-27 08:04 PM
Saving as pdf ferreiralady OmniOutliner 3 for Mac 2 2007-03-03 03:16 PM


All times are GMT -8. The time now is 02:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.