The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
"Loading" title in tab drawer Thread Tools Search this Thread Display Modes
Small bug: When you open a new tab or window, when my start page is set to empty, the tab drawer simply says "Loading" for the title.

An alternative way of experiencing this is for a PDF. Although it has finished loading, the title still says "Loading".
 
This is a problem for files (like the OmniWeb release notes) that have empty titles. The title being displayed under the tab is either "Loading" or whatever was there from the previous item. For example, the tab I have on the release notes currently has a BBC Weather label.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Utility" drawer still doesn't restore correctly after hiding styles Stormchild OmniOutliner 3 for Mac 1 2009-06-30 12:22 PM
iPhone/iTouch OF crashes at "loading" pvonk OmniFocus for iPhone 6 2008-07-21 11:50 AM
stop loading resources in "network activity" andreas_g OmniWeb Feature Requests 0 2007-04-11 09:05 AM
Window title always says "OmniWeb" madler OmniWeb Bug Reports 5 2006-06-24 07:00 PM
"Loading..." in blank tabs neilio OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-04 11:29 PM


All times are GMT -8. The time now is 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.