The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
<em> and <i> sometimes displays italic gibberish Thread Tools Search this Thread Display Modes
From time to time I've seen a line of gibberish like this:
Ygnn.vqtc(.yg)xg"iqv"c" (and so on)
I just looked into the problem on this page (which will disappear after July 2):
http://maczot.com/wow/
The gibberish text is displayed in italics and comes from <em> tags. The first gibberish is the second sentence of the first paragraph (after "... multiple clipboard & scrapbook.").

Using View Source, I changed the <em> tags to <i> with the same result.

When I selected the gibberish and dragged the selected text into this message, the correct text appeared.

The italic text is fine in Savari 2.0.3 and WebKit r13302.

A variation of the problem text appears near the top of another page, with the italic text correctly displayed:
http://www.maczot.com/discuss/
Do others see the same gibberish?

[copy of my formal bug report]
 
It looks fine to me.

I've seen this with Safari though. It's a font conflict.
 
Quote:
Originally Posted by Handycam
It's a font conflict.
The italic gibberish is showing up more often than before (or perhaps the font gods are angry I reported the problem).

Since others are not seeing the problem, how do I go about resolving it on my Mac?
 
I finally got annoyed enough by this problem (which also showed up occasionally in Mail) that I tracked down and zapped it.

VersionTracker led me to Mark Douma's Font Finagler, which cleaned my Tiger font caches and restored proper italic text.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Column displays in Perspectives slsclark@mac.com OmniFocus 1 for Mac 0 2008-02-03 09:35 PM
no due date displays under due next week? rbutera OmniFocus 1 for Mac 2 2008-01-15 01:15 PM
Why no context = grey, italic Journey OmniFocus 1 for Mac 3 2007-11-27 09:59 PM
New actions show up gray/italic tkaufmann OmniFocus 1 for Mac 7 2007-08-08 09:58 AM
Strange Passwd dialog displays randomly Drayon OmniWeb General 11 2006-12-05 12:11 AM


All times are GMT -8. The time now is 10:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.