The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
OmniGraffle seems sloooowww Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Hi all. This is my first post, so bare with me. We just upgraded from version 3 to version 4 Pro. I don't have a lot of experience in either. I've really only worked on a couple of charts.

I'm working on an organizational chart right now that's 48"x60" (about 2mb file). The problem I'm having is that it takes forever to do anything. That includes moving boxes, changing text, zooming in/out, you name it. This chart was started in v.3 and continued in v.4. Anybody have a clue of what's going on and what I can do to fix it? I've tried it on a G4, a G5 and my laptop. All have the same problem. Anyone?

Thanks. KRichey
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OmniGraffle and OmniGraffle Professional 5.4.2 are now available Joel OmniGraffle General 0 2012-08-27 11:35 AM
OmniGraffle and OmniGraffle Professional 5.4.1 are now available Joel OmniGraffle General 0 2012-08-08 05:02 PM
OmniGraffle and OmniGraffle Professional 5.4 are now available (and an important note about 5.4.1) Joel OmniGraffle General 0 2012-06-04 03:17 PM
OmniGraffle and OmniGraffle Professional 5.3 are now available Joel OmniGraffle General 0 2011-07-19 12:01 PM
Omnigraffle -> Visio -> Omnigraffle is corrupted ronb OmniGraffle General 0 2010-12-02 07:41 PM


All times are GMT -8. The time now is 01:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.