The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Can't open newest SP without getting a popup window asking permission Thread Tools Search this Thread Display Modes
I recently changed my OS 10.5.7 Firewall option to "Set access for specific services and applications." The next time I opened the OW sneaky peek I was then using a popup appeared asking me if I wanted to open OW for the first time and I clicked "yes." I never got the popup window again and OW was shown as an acceptable application ("allow incoming connections") in the Firewall list of apps. But upon downloading the new May 15 SP I find the window pops up every time I reopen the browser and now OW is listed there twice. Is it a bug in the SP or a glitch in my Firewall?
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Open new window or not - where has it gone? zottel OmniWeb Feature Requests 3 2008-05-01 04:57 AM
JavaScript bug: popup window doesn't come to the front Ward OmniWeb Bug Reports 0 2007-11-09 10:27 AM
Tip: Global shortcut to popup OmniFocus window giorgio OmniFocus 1 for Mac 2 2007-07-22 05:07 PM
Open frame in new window/tab philonous OmniWeb Bug Reports 2 2006-04-13 02:44 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.