The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Can't post in Ajax based Wordpress sites Thread Tools Search this Thread Display Modes
Ich can't post in Sites like http://www.admartinator.de/ or www.apfelquak.de. They uses an ajax-based theme. When I want to send a comment, i get the error from the site, that the post I want to comment is not in database.

Otherwise Omniweb is really a great browser.
 
Sounds like this should be working better in 5.5.1.
 
As near as I can tell, OW through 5.5 beta 4 still does not play well with at least some flavors of AJAX.

The PostNuke site uses AJAX in its forum. OW lets me read the forum but not post, reply, moderate.

Here is the error:

Code:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<HTML><HEAD>
<TITLE>403 Forbidden</TITLE>
</HEAD><BODY>
<H1>Forbidden</H1>
You don't have permission to access /index.php
on this server.<P>
<P>Additionally, a 404 Not Found
error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
<HR>
<ADDRESS>Apache/1.3.36 Server at community.postnuke.com Port 80</ADDRESS>
</BODY></HTML>
Safari, FF, Netscape, even IE 5 for Mac work.

For me, this is a major drawback. I moderate several forums that I cannot moderate in OW because of this.

Peter
 
This also should be fixed in OmniWeb 5.5.1.
 
I just installed 5.5 RC1 and Backpack still doesn't work. Visit http://www.backpackit.com if you'd like to test it. This hasn't worked since the last beta of 5.5. It was fine before it. Safari works fine as well. Backpack gives me a 501 - Not Implemented error when I try to add a new item.
 
Quote:
Originally Posted by radiantm3
I just installed 5.5 RC1 and Backpack still doesn't work. Visit http://www.backpackit.com if you'd like to test it. This hasn't worked since the last beta of 5.5. It was fine before it. Safari works fine as well. Backpack gives me a 501 - Not Implemented error when I try to add a new item.
5.5 RC1 ≠ 5.5.1
 
We'll be working to get 5.5.1 betas out as soon as possible so these sites can start working for you. Stay tuned! The fact that we're to 5.5 RC1 just means that we're that much closer to 5.5.1.
 
Quote:
Originally Posted by Forrest
5.5 RC1 ≠ 5.5.1
Good to know. :)
 
Quote:
Originally Posted by troyb
We'll be working to get 5.5.1 betas out as soon as possible so these sites can start working for you. Stay tuned! The fact that we're to 5.5 RC1 just means that we're that much closer to 5.5.1.
Warm fuzzy feeling inside. Looking forward to it.

Meanwhile, thanks for all the great work on a fine product.
 
Cool - Visual Rich Editor works in WordPress (oops, apart from 'Insert/Edit Link') - OW 5.5.1 beta1 :)

Last edited by Splutter; 2006-10-27 at 10:32 AM..
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Location Reminders - task-based rather than Context-based? dmcomeau OmniFocus for iPhone 17 2012-02-14 06:10 AM
Ajax-Comments theonehorst OmniWeb Bug Reports 3 2006-10-26 03:20 AM
Ajax support lagging for Safari and OW? Gregory OmniWeb General 7 2006-05-30 11:18 AM
AJAX-JSON incompatibility pheski OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-23 03:48 AM


All times are GMT -8. The time now is 10:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.