The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Can't post in the FileMaker Forum Thread Tools Search this Thread Display Modes
I keep forgetting that OmniWeb 5.9.2 works fine in the FileMaker Forum except when I attempt to post a new note. After getting the "authentication failed" error page, I open Firefox and post my note.

I've reviewed the verbose list of 5 causes for an authentication failure. None seem to apply.

Spoofing as Safari or Firefox doesn't help.

-- Ward

[submitted as formal feedback]
 
Just filed a bug on this. It looks like you don't even need to try to post a note, you can just create a new message and then click "Cancel post". Thanks!
__________________
Troy Brandt
Omni Person
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Go to a particular FileMaker record omnibob OmniFocus Extras 0 2013-05-06 07:05 PM
Where to post questions about Forum use? MLModel Forums Feedback 3 2010-06-15 05:37 PM
Sample Data files - CROSS POST To Focus forum as well Robin OmniOutliner 3 for Mac 2 2008-03-25 07:49 AM
OF and Filemaker Pro : any chance to link ? fabrice67 OmniFocus Extras 3 2008-01-17 02:00 PM
Getting Data in and Out (Mostly FileMaker <-> OmniPlan, but could apply to others) ppc970 OmniPlan General 5 2006-08-08 10:31 AM


All times are GMT -8. The time now is 11:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.