The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus Syncing > Other WebDAV
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
No WebDav-sync since latest update 1.16 and other feedback Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi OG,

since the latest update, I always get a timeout, if I try to sync with my own webdav-service. It worked reliably before the update and I tested the server just moments ago. It's up and running and I was able to log in via web interface, but the Omnifocus-Sync on iOS fails every try with a timeout.

What could be the reason of this?

My next point is regarding the background sync, which I tried to use.

1. How can I delete or manage locations?

2. How can I turn it off once I turned it on?
 
Got the answer to my last two questions:

1. Delete locations by swiping over them. Just like it's convention in iOS.

2. Background sync is deactivated, if you delete the last location.

I am still not able to sync via my own WebDav-server!
 
Could you email us about the timeout problem? We are working on another issue that seems related, and more details about your setup might be really helpful.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes



All times are GMT -8. The time now is 03:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.