The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus for iPad
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Omniserver problems Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi,
I use Omnifocus and Omnigraffle for both iPads and iPhones and really love these apps.
My problem is that on a daily basis:
  1. Omnigroup website and the community
  2. Community
cannot be acessed on iPad/iMac etc.. It looks like there are serious server problems.
 
I access these forums multiple times per day and have never had connection problems on either the iPad or Mac. What app do you use to access?
 
Simply Safari Browser..
 
I think I must deinstall Omnifocus on both iMac and iPhone/iPad as sync is a nightmare. Every first sync works in the Wifi environment and then it constantly failes. Also the following links cannot be acessed quite often neither via LAN acess nor via Wifi.


forum: http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=63
Sync Setup: https://manage.sync.omnigroup.com/
 
Kalle, are you still having these problems? It sounds like it may be a problem somewhere between your computer and our servers, but if there IS something that can be fixed on either end, we'd love to help sort it out: support@omnigroup.com
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes



All times are GMT -8. The time now is 02:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.