The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Line rendering error in SVG export Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi,

I'm having a small problem with the SVG export (I'm using Pro 4.2.2). When lines have any thickness other than 1pt and also have an arrow (or other shape) at the end, then the off-set of the arrow will be wrong in SVG export. Would this be easy to fix?

Example here:
- http://sw.deri.org/~knud/stuff/lineThickness.svg
- http://sw.deri.org/~knud/stuff/lineThickness.graffle

Cheers,
Knud
 
This seems to be happening to me too. I'm using 5.0.1 Pro.

If you export as a PDF and then import into something like Inkscape the arrows remain correct. You can then save as an SVG.

Shame, as this was one of the reasons why I upgraded to the Pro version.

Is there are place to post bugs, or is this that place?

Thanks
 
Feel free to send feedback to omnigraffle@omnigroup.com, that's the best place for bug reports and the like.

That said, at the time we wrote the SVG export code Batik was the only viewer that supported arrowheads or markers, so that's what we aimed for.

Nowadays, lots of SVG viewers support markers, so we have to go and test against the lot of them now.
__________________
"Vroom! Vroom!!"
 
IIRC, the SVG spec was ambiguous, and it looks like the majority of viewers now position arrowheads using the interpretation we didn't choose for OmniGraffle.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kinked line export to Visio? nuke OmniGraffle General 5 2012-08-31 12:31 PM
Export from the command line or AppleScript for specific contexts/projects? xuinkrbin. OmniFocus Extras 1 2010-09-30 04:21 PM
Export problems: white border, color mismatch, group rendering TLoredo OmniGraffle General 3 2009-03-30 07:48 PM
Colour rendering in 5.7 belton OmniWeb General 4 2008-04-25 12:44 AM
.Gif Animation Rendering... Jasko OmniWeb Feature Requests 6 2007-10-14 12:12 AM


All times are GMT -8. The time now is 05:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.