The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
OmniWeb-5.7 lost german language and .. Thread Tools Search this Thread Display Modes
no bookmarks in the menu

OmniWeb-5.7-Beta-1-v616
 
And I cannot invoke bookmarks with COMMAND+1-9

Really annoying!
 
No problems here, on either count.
 
Same here.
No French language and no bookmark in menu, eventhough they are available via the bookmarks window.
 
not working in the beta 2 too :-( i miss the bookmarksmeu and i need it
 
...but not only in the v616, in the most recent (v618) and at least the last 3 to 4 Beta-Versions the Bookmarks in the Menu are NOT showing up :-/

Can you pls fix it soon?
THX

Quote:
Originally Posted by misu View Post
no bookmarks in the menu

OmniWeb-5.7-Beta-1-v616
 
Quote:
Originally Posted by misu View Post
no bookmarks in the menu

OmniWeb-5.7-Beta-1-v616
It works with the "english version only" beta of OW.
 
I know the cause and the temporary solution.
The "Bookmarks" name ("Lesezeichen" in German?) in the Localizable.strings and the Menu bar must be the same. If not, bookmarks don't appear. This is the same in the Japanese language environment.

Temporary solution is as follows:

Quit OmniWeb first.
Open the Contents > Resources > de.lproj > Localizable.strings with Xcode (or whichever text editor appliction you like).
You'll find these strings in lines 197-198.

/* bookmarks page title */
"Bookmarks" = "Lesezeichen";

Change it this way:

/* bookmarks page title */
"Bookmarks" = "Bookmarks";

Save it and relaunch OmniWeb.
This way you can see your bookmarks in the "Bookmarks" menu.
 
Quote:
Originally Posted by yskar View Post
I know the cause and the temporary solution.
The "Bookmarks" name ("Lesezeichen" in German?) in the Localizable.strings and the Menu bar must be the same. If not, bookmarks don't appear. This is the same in the Japanese language environment.

Temporary solution is as follows:

Quit OmniWeb first.
Open the Contents > Resources > de.lproj > Localizable.strings with Xcode (or whichever text editor appliction you like).
You'll find these strings in lines 197-198.

/* bookmarks page title */
"Bookmarks" = "Lesezeichen";

Change it this way:

/* bookmarks page title */
"Bookmarks" = "Bookmarks";

Save it and relaunch OmniWeb.
This way you can see your bookmarks in the "Bookmarks" menu.
Thanks a lot for the solution. Do you also know how we can fix the "Invoke bookmarks via Command 1-9 bug"?

Thanks in advance
 
Sorry, one important correction:
The strings to be changed are Lines 203-204.

/* this MUST be the name of the bookmarks menu in the main nib */
"Bookmarks_MENU_TITLE" = "Lesezeichen";

should be changed to

/* this MUST be the name of the bookmarks menu in the main nib */
"Bookmarks_MENU_TITLE" = "Bookmarks";

This SHOULD fix the "Invoke bookmarks via Command 1-9 bug", too.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Use only in english or full german? lmsboy OmniFocus 1 for Mac 8 2011-04-24 02:03 PM
no german language with the latest sp misu OmniWeb Bug Reports 4 2007-11-16 12:14 AM
import german MPP/XML german_user OmniPlan Extras 1 2007-07-15 12:22 PM
What about German localization? martin OmniWeb General 5 2006-06-20 11:09 AM


All times are GMT -8. The time now is 12:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.