The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
"Server returned "redirected" (330)" error Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Hello folks,

Has anyone seen this error? It's preventing me from syncing:

The idisk.me.com server returned “redirected” (330) in response to a request to “GET /<username>/Backup/OmniFocus.ofocus/20100929164055=nVXe-uuB5h9.client”.

("<username>" is my iDisk user)

I'll file a bug, but I'm hoping someone has a quick fix.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Bad request" error returned Daffy Syncing via Omni Sync Server 1 2013-04-12 02:32 PM
What's a "forbidden" or "403" error when syncing with MobileMe/iDisk? giessler iDisk/MobileMe/.Mac Syncing 19 2011-06-21 07:33 PM
Omni Sync Server returned "forbidden" 403? [Resolved by resetting keychain] Philcollins1000 OmniFocus Syncing 4 2010-12-19 07:26 AM
Sync: server returned an error 403 "forbidden" fishwind OmniFocus for iPhone 6 2008-08-08 12:16 PM


All times are GMT -8. The time now is 05:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.