The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Loading blocked ads doesn't work (beta3) Thread Tools Search this Thread Display Modes
I didin't do much testing, but on all sites I view regularly, the ads are still just grey boxes with no possibility to load the blocked content.

Examples:

http://www.macosxhints.com
http://www.userfriendly.org

My URL blocking list:

/ad[^dm]
\.swf$
\.falkag\.
some\.ad\.com
 
We are still fixing ad-blocking behavior--beta 3 should have fixed blocked plugins, but not blocked iframes... things should get better in the next release.
 
here are two examples where javascript-added ads can be blocked in b2 but not in b3 nor b4:

the rules i use:

tradedoubler\.com/
layer-ads\.de/

Code:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Adblock-tests</title>
</head>

<body>

<script language="JavaScript" src="http://impde.tradedoubler.com/imp/js/11478095/1119837?123" charset="ISO-8859-1"></script>

<script src="http://layer-ads.de/la-7732.js" type="text/javascript"></script>

</body>
</html>
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RC1: Loading blocked content doesn't work as expected zottel OmniWeb Bug Reports 12 2006-09-15 12:55 PM
OW 5.5 beta3 crashes with login errors pheski OmniWeb General 3 2006-08-30 05:02 PM
Beta3: javascript submit button doesn't work philonous OmniWeb Bug Reports 3 2006-08-21 11:54 AM
Load Images doesn't work when there's a loading error zwhite OmniWeb Bug Reports 0 2006-04-30 09:56 AM
Click-to-show blocked flash content doesn't work NickM OmniWeb Bug Reports 1 2006-04-23 02:37 PM


All times are GMT -8. The time now is 04:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.