The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
OW 5.7 SP1 can't show PayPal plugin at ebay Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi everyone :)

I've noticed that OW can't handle a PayPal plugin (or embedded feature?) at ebay.

Previously, when you clicked on a link at ebay to pay for an item via PayPal, that link would take you to the PayPal site, where you would login and make that payment. OW handled that fine.

Now, however, when you click on that link, you don't leave ebay. Instead, a PayPal "frame" or embedded content of some kind opens in the same window. Even the login input frame is included.

I tried it with Camino, and it works fine. You get the embedded PayPal login, then the embedded PayPal details and Pay Now etc.

I have no idea why it doesn't work with OW. Do you?
 
Hi Clytie meimei,

It's good to see you around ... :-)

I had to pay a paltry sum through paypal the other day, though not from ebay. I thought it was completely broken, but I found that if I clicked on everything twice, it did work. I'm just downloading the latest beta ... who knows if that will provide a solution!

Mark dage
 
I went back to ebay several times and tried everything again, but it never worked. I always got the Page Not Found at PayPal instead. This has happened with four separate transactions, over that many weeks. I actually thought ebay or PayPal were broken, until it occurred to me (duh) to try Camino. Then I saw what was supposed to happen! It's a useful idea: I just hope it starts working in OmniWeb!
 
I submitted my first formal feedback on this PayPal problem on December 19, with followups on January 15, 16 and 18 (the latter with a HTML verbose log).

The annoying part is I can't seem to remember to start my PayPal purchasing in Firefox.
 
That's odd: I searched under PayPal and ebay before I posted, but didn't find your posts.

I know what you mean: I keep forgetting to switch to Camino for payment. It's a nuisance. I hope this is fixed in Omniweb soon.
 
Yeah, I am having the same problem... And of course, I just bought omniweb and I didn't check that before I bought. It sucks. I hope its fixed soon.

Oh, and by the way the "print" button in PayPal doesn't work ether...
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
omniweb and ebay schooner1892 OmniWeb General 4 2010-02-14 07:33 PM
Logging into eBay Twice Kazammm OmniWeb Bug Reports 4 2008-03-04 12:19 PM
Printing Postage at PayPal penmangary Forums Feedback 4 2008-02-13 07:57 AM
connecting to paypal? FredH OmniWeb General 2 2006-11-26 08:37 PM


All times are GMT -8. The time now is 06:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.