The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
<em> and <i> sometimes displays italic gibberish Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
From time to time I've seen a line of gibberish like this:
Ygnn.vqtc(.yg)xg"iqv"c" (and so on)
I just looked into the problem on this page (which will disappear after July 2):
http://maczot.com/wow/
The gibberish text is displayed in italics and comes from <em> tags. The first gibberish is the second sentence of the first paragraph (after "... multiple clipboard & scrapbook.").

Using View Source, I changed the <em> tags to <i> with the same result.

When I selected the gibberish and dragged the selected text into this message, the correct text appeared.

The italic text is fine in Savari 2.0.3 and WebKit r13302.

A variation of the problem text appears near the top of another page, with the italic text correctly displayed:
http://www.maczot.com/discuss/
Do others see the same gibberish?

[copy of my formal bug report]
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Column displays in Perspectives slsclark@mac.com OmniFocus 1 for Mac 0 2008-02-03 09:35 PM
no due date displays under due next week? rbutera OmniFocus 1 for Mac 2 2008-01-15 01:15 PM
Why no context = grey, italic Journey OmniFocus 1 for Mac 3 2007-11-27 09:59 PM
New actions show up gray/italic tkaufmann OmniFocus 1 for Mac 7 2007-08-08 09:58 AM
Strange Passwd dialog displays randomly Drayon OmniWeb General 11 2006-12-05 12:11 AM


All times are GMT -8. The time now is 12:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.